Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață. Bărbatul încă trăia când a ajuns la spital

Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață. Bărbatul încă trăia când a ajuns la spital

GALERIE FOTO (4) Emi Pian

Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață au fost surprinse la Spitalul Universitar, acolo unde fusese dus de urgență cu ambulanța. În imaginile respective, bărbatul apare pe targă și înconjurat de cadre medicale. Ce lovitură i-a fost fatală?

Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață

Ieri, lumea interlopilor a fost zguduită de vestea dispariției premature a unuia dintre cei mai temuți interlopi. Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a decedat în urma unei răfuieli de conturi cu un rival. În urma confruntării, liderul clanului Duduianu s-a ales cu o rană la femur, cauzatoare de moarte.

emi pian
Emi Pian, ultimele imagini cu el în viață.

Odată chemați la fața locului, ambulanțierii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-i salva viața bărbatului, însă, din păcate, a pierdut prea mult sânge și și-a pierdut viața. Ultimele imagini cu acesta sunt surprinse de camerele Spitalului Universitar, acolo unde a ajuns cu ambulanța, potrivit Antena 3. Video cu imaginile surprinse la spital aici.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit la 39 de ani

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din România. În seara de luni spre marți, bărbatul juca barbut cu un rival, când lucrurile au luat o turnură neașteptată. Potrivit primelor informații, scandalul ar fi pornit de la faptul că rivalul său a aflat că Emi Pian dăduse cu camătă 300.000 de euro aceluiași individ ca și el. În lumea interlopilor, acest fapt este condamnabil și duce, de multe ori, la răfuieli publice.

La rândul său, atacatorul lui Emi Pian a fost dus la spitalul Universitar, unde a primit îngrijiri medicale. Acesta din urmă, alias Ciprian Napy, a fost atacat de fratele victimei după ce l-a văzut într-o baltă de sânge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: