Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele cuvinte ale lui Emi Pian. La cine s-a gândit temutul interlop în ultimele sale clipe de viață

Ultimele cuvinte ale lui Emi Pian. La cine s-a gândit temutul interlop în ultimele sale clipe de viață

GALERIE FOTO (5) emi pian tata

Emi Pian și-a găsit sfârșitul, azi-noapte, în urma unei altercații cu un lider al unui clan advers. Înainte de deces, interlopul a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. Care au fost, așadar, ultimele cuvinte ale bărbatului?

Emi Pian, ultimele cuvinte înainte de moarte

Cu doar o zi înainte de sângerosul incident, Emi Pian a făcut un live pe Facebook, în care a vorbit despre tatăl său, Nicolae Duduianu, aflat în prezent în închisoare pentru tentativă de omor. „Vreau să pun o melodie pentru tăicuțul meu, viața mea, inima mea. Omul ăsta pentru mine nu reprezintă decât tot. Pun o melodie și după aia faceți tot”, a fost dorința lui Emi Pian, care s-a dovedit a fi și ultima.

Voia să divulge informații confidențiale

Tot înainte de decesul său, Emi Pian a precizat și că urmează să divulge niște informații confidențiale, pe care nici Poliția Română nu le-ar cunoaște. „Când ajungem la 1000 (n.red. urmăritori pe live) o să auziți ce n-ați auzit nici voi, nici capitala, nici IGP, nici…tot. Oricum, îi respect pe toți, respect poliția română, fără ei nu am putea să ne facem treaba. Intră lumea peste noi în casă. Fără ei nu am putea să existăm. Cât timp există ei, existăm și noi. Pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă…strada”, a fost mesajul lui Emi Pian.

emi pian nicolae duduianu
Emi Pian și tatăl său.

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, și totodată cel care a format clanul Pian, se află în prezent în arest. Acesta a fost arestat în anul 2019 pentru tentativă de omor. El a lovit cu mașina, intenționat, un bărbat la trecerea de pietoni.

Astăzi, în presa autohtonă, s-a vehiculat informația potrivit căreia Nicolae Duduianu și-a pierdut viața în închisoare. În cele din urmă, Penitenciarul Rahova a emis o dezmințire oficială în legătură cu acest caz: „Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”, transmite instituția.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: