Redactia.ro
Home » Știri » Emi Pian ar fi fost amenințat înainte cu șase luni să fie ucis

Emi Pian ar fi fost amenințat înainte cu șase luni să fie ucis

Uciderea lui Emi Pian

În urmă cu jumătate de an, Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu i-a amenințat public pe frații Pian, după ce ar fi aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu bani pe fiul lui. Se pare că Mincă ar fi fost prezent în momentul în care Emi Pian a fost ucis.

Emi Pian ar fi fost amenințat înainte cu șase luni să fie ucis

Liderul clanului Duduianu și frații săi au fost amenințati public în urmă cu șase luni de Nat Mincă, unul dintre membrii clanului Sadoveanu după ce a aflat că aceștia l-au împrumutat pe fiul său cu bani.

În urmă cu jumătate de an, Nat Mincă a făcut un live pe Youtube în care le reproșa liderilor Duduianu că l-ar fi împrumutat pe fiul său cu bani, și i-a amenințat că este dispus să-i omoare cu sânge rece.

Acesta a transmis prin intermediul unui live, că nu va returna niciun ban înapoi împrumutat de fiul său în vârstă de 18 ani. Totodată, Nat a subliniat faptul că pentru copilul lui va ucide pe orice profită de lipsa lui de experiență.

Nat Mincă suspectat că ar fi plănuit atacul împotriva lui Emi Pian

Potrivit Gândul.ro, în urmă cu o săptămână Nat Mincă și frații Pian s-au reîntâlnit, la o adresă din Giulești la care s-a organizat jocul de barbut, la finalul căruia Emi Pian a fost ucis.

Conform unor martori, Nat ar fi fost de față în momentul conflictului dintre Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu și Emi Pian.

De aceea, există speculații cum că Nat Mincu ar fi premeditat atacul împotriva lui Emi. Reamintim că liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, alias Emi Pian, a murit, marți dimineață, la Spitalul Universitar de Urgență, după ce a fost înjunghiat de un membru al clanului Rinu. Cei doi s-ar fi certat din cauza banilor, după ce Richard Gheorghe i-ar fi dat bani cu dobândă unui jucător pe care, îl împrumuta liderul clanului Pian.

Loading...