Redactia.ro
Home » Monden » O nouă ipoteză în cazul morții lui Emi Pian. Celebrul interlop a fost executat la comandă?

O nouă ipoteză în cazul morții lui Emi Pian. Celebrul interlop a fost executat la comandă?

Emi Pian

Moartea interlopului Emi Pian este încă anchetată de autorități, iar principalul suspect a fost vineri dus la audieri, pentru a le explica polițiștilor ce s-a întâmplat în acea noapte în care Florin Mototolea și-a pierdut viața.

Ipoteză nouă în anchetarea morții lui Emi Pian

Anchetatorii iau în calcul acum o nouă ipotează. Este vorba de cea de crimă cu premeditare, mai ales că înainte de moartea sa, Emi Pian a spus că va face niște dezvăluiri foarte mari și cu consecințe grave.

„Vă pun și eu o melodie și după aia faceți ce vreți voi. Cât avem, cumătrul meu, aici? 650? Mă, când ajungeți la 1.000 o să auziți ce n-ați auzit în viața voastră. Și voi și IGP-ul și Capitala și tot! Oricum îi repect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba, fără ei n-am putea să existăm. Că intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă! Poliția cât exist, existăm și noi! E adevărat, tată? Dacă n-ar fi poliția, ar fi foarte greu pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada!”, a spus Emi Pian cu două zile înainte de a muri, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Uciderea lui Emi Pian, plănuită de alți interlopi?

Astfel, acum este luată în calcul varianta aceasta, că moartea lui Emi Pian a fost plănuită dinainte, atunci când a fost chemat în acea casă să joace barbut, alături de alți interlopi. Emi Pian nu ar fi suspectat nimic, pentru că acest lucru se întâmpla frecvent.

Totuși, în acea noapte, lucrurile au degenerat, iar cele două clanuri care au luat parte la jocurile de barbut au avut un conflict. Potrivit declarațiilor unor vecini, au ieșit în stradă să se bată circa 50 de oameni. Răniți au fost doi dintre ei, Emi Pian și atacatorul său. Ambii au fost duși la spital. Liderul clanului Duduianu a fost internat la Spitalul Universitar, în timp ce presupusul său ucigaș a fost dus la Spitalul Elias din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: