Redactia.ro
Home » Monden » Șocant! Ce mesaj i-a transmis Emi Pian presupusului său ucigaș cu puțin timp înainte de tragedie

Șocant! Ce mesaj i-a transmis Emi Pian presupusului său ucigaș cu puțin timp înainte de tragedie

Emi Pian

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un membru al unui clan rival. Deocamdată, identitatea acestuia nu a fost făcută publică, dar se speculează că cel care l-ar fi atacat și i-ar fi produs moartea este Napi.

Mesajul lui Emi Pian către presupusul său ucigaș

După moartea lui Emi Pian au ieșit noi detalii la iveală despre relațiile pe care le avea cu atacatorul său. Cei doi păreau foarte apropiați, nici vorbă de rivalitate sau de conflicte.

Totuși, în dimineața zilei de marți, între cei doi a izbucnit o ceartă aprinsă, în urma căreia Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost înjunghiat, iar apoi a murit la Spitalul Universitar din Capitală.

Emi Pian îl numea „frate” pe cel despre care se crede acum că l-a înjunghiat

Emi Pian povestea, într-un live făcut pe pagina sa de Facebook, despre „fratele lui” Napi, despre relația puternică de prietenie care există între ei.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (n.r. Pentru o rudă a lui Napy –) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam  foarte mult. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești.

Napy dacă ieși pe afară pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian celui despre care se spune că l-a atacat cu un cuțit.

Interlopul Emi Pian a murit marți dimineața, în jurul orei 3, după ce a fost implicat într-un scandal în zona Giulești din Capitală. Acesta s-a certat cu membrul unui clan rival, iar în urma conflictului, Emi Pian a fost înjunghiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: