Redactia.ro
Home » Monden » Cine e, de fapt, ucigașul lui Emi Pian? Bărbatul va fi operat astăzi

Cine e, de fapt, ucigașul lui Emi Pian? Bărbatul va fi operat astăzi

Emi Pian

Toate informațiile care au apărut până acum în presă despre moartea lui Emi Pian ar putea fi schimbate de o descoperire nouă. Cel care l-ar fi ucis pe liderul clanului Duduianu nu ar fi Ciprian Napi, un membru al clanului Rinu și fiul liderului acestei grupări. Atacatorul lui Emi Pian ar fi un tânăr de 26 de ani, fără cazier, pe nume Richard Emanuel Gheorghe.

Cine e, de fapt, ucigașul lui Emi Pian

Până acum s-a crezut că cel care l-a atacat pe interlopul Emi Pian și i-a provocat mai multe lovituri de cuțit ar fi Ciprian Napi, care este fiul liderului clanului interlop Rinu. Totuși, acum a apărut o informație nouă, care arată că cel care l-a înjunghiat pe Emi Pian ar fi un alt tânăr, care face, de asemenea, parte din clanul Rinu.

Potrivit noilor date, între Emi Pian și Richard Gheorghe ar fi existat un conflict verbal. Cei doi se aflau într-o casă în care se adunau mereu interlopi pentru a juca barbut, cum se întâmplase și în ziua cu pricina. Cei doi au început să își arunce vorba grele, iar conflictul a degenerat.

Richard Emanuel Gheorghe i-ar fi adresat niște cuvinte urâte lui Emi Pian, căruia i-a spus că gruparea din care face parte a fost săracă până nu de mult, iar averea lor a fost făcută recent.

Întrebat de fapta sa, Richard a declarat de pe patul de spital că nu-și amintește ce s-a întâmplat ori pe cine ar fi atacat, potrivit Știrile Pro TV.

Atacatorul lui Emi Pian va fi operat joi

Acela a fost momentul în care Emi Pian s-a înfuriat și s-a luat la bătaie cu tânărul de 26 de ani. Cei doi și-au împărțit pumni și picioare, iar la un moment dat Richard Emanuel Gheorghe a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe liderul clanului Duduianu în picior.

În acel moment, rănit fiind, Florin Mototolea i-a spus fratelui său să îl atace pe membrul bandei rivale Rinu. Astfel, Richard Emanuel Gheorghe a fost rănit cu un topor și acum se află în stare gravă la spital. Presupusul atacator al lui Emi Pian urmează să fie operat joi, el fiind internat în stare gravă la Spitalul Elias. El este păzit de polițiști, pentru că au existat mai multe amenințări cu moartea la adresa lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: