Redactia.ro
Home » Monden » Funeralii în loc de nuntă. Când trebuia să fie socru mic Emi Pian?

Funeralii în loc de nuntă. Când trebuia să fie socru mic Emi Pian?

Emi Pian și fiica sa

Moartea lui Emi Pian a șocat pe toată lumea. Vestea decesului său timpuriu i-a luat prin surprindere pe membrii familiei sale, dar și pe mai mulți oameni din lumea mondenă cu care Florin Mototolea avea relații de prietenie.

Emi Pian, ucis înainte de nunta fiicei sale

Florin Mototolea, supranumit Emi Pian, liderul clanului interlop Duduianu, a murit marți, iar vestea acesta i-a distrus pe membrii familiei sale. Soția lui și copiii plțng moartea acestuia, mai ales că în acest weekend Emi Pian trebuia să participe la un eveniment extrem de fericit.

Fiica lui Emi Pian, Izabela, trebuia să se mărite chiar în acest weekend. Acum, tatăl său nu îi mai poate fi alături în această zi importantă, pentru că nu mai este printre noi.

Emi Pian urma să fie socru mic, pentru că fiica lui cea mare, Izabela, urma să se căsătorească în doar câteva zile. Aceasta are o relație cu un tânăr de câțiva ani de zile, iar pentru acest eveniment, tatăl ei a cheltuit o sumă fabuloasă. Este vorba de 200.000 de euro pe care interlopul Emi Pian i-ar fi cheltuit pentru ca evenimentul să fie unul de neuitat.

Emi Pian nu a mai apucat să fie socru mic

Totuși, acum nu mai este cazul de așa ceva, având în vedere că tatăl ei a murit, Izabela nu se mai gândește la nunta sa. De altfel, ea a fost devastată de moartea acestuia, iar atunci când a aflat tragica veste ea a leșinat. Maneliștii care trebuiau să cânte la nunta fiicei sale, vor cânta acum la înmormântarea lui Emi Pian.

Presupusul atacator al lui Emi Pian, Ciprian Napi este în stare gravă la spital, el fiind rănit de fratele lui Emi Pian.

“Cipy se află în stare gravă la spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalţi prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam”, au dezvăluit mai multe surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: