Redactia.ro
Home » Știri » Ce mașină își cumpărase Emi Pian înainte să fie ucis. A plătit peste 100.000 de euro pe ea. FOTO

Ce mașină își cumpărase Emi Pian înainte să fie ucis. A plătit peste 100.000 de euro pe ea. FOTO

GALERIE FOTO (3) Ce mașină își cumpărase Emi Pian

Interlopul Emi Pian a murit după ce a fost înjunghiat la barbut în noaptea de luni spre marți. Răfuiala s-a petrecut între două clanuri temute din Capitală, care s-a finalizat cu moartea liderului clanului Duduianu.

Cu puțin timp înainte să moară, Emi Pian era mândru că fiica sa îi dăruise cel de-al treilea nepot și își cumpărase o nouă mașină de lux.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu a murit

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a murit la vârsta de 39 de ani după ce a fost înjunghiat la barbut. Deși s-a zvonit că acesta ar fi murit în urma cauza plăgilor înjunghiate, adevărul este că interlopul a murit din cauza unei lovituri în zona gâtului produsă de o armă albă.

În noaptea de luni spre marți, clanul Duduianu și clanul Rinus-au întâlnit la jocul de barbut, iar aici s-a aflat că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi Pian, cât și de la celălălat clan.

Adevărata supărare a fost faptul că între cele două clanuri exista înțelegere, și anume, cine împrumută de la un clan nu poate, ulterior, să împrumute de la celălalt, iar atunci când Emi a încercat să regleze conturile cu clanul rival, a fost înjunghiat.

Ce mașină își cumpărase Emi Pian înainte să fie ucis. A plătit peste 100.000 de euro pe ea

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, este fiul interlopului Nicolae Duduianu zis și Pian. Anul trecut, Mototolea a fost eliberat din închisoare și așteptat de tude cu șampanie, artificii și manele. Acesta a fost condamnat în 2017 pentru cămătărie.

Recent, Emi Pian și-a cumpărat o nouă mașină. Mai exacrt, liderul clanului Duduianu își cumpărase noul model BMW seria 7, cu peste 100.000 de euro. Regretatul interlop se mândrea cu noua sa achiziție pe rețelele de socializare. În cursul serii de joi, apropiații lui Pian au făcut un gest cutremurător. Aceștia i-au adus mașina regretatului lider și au parcat-o în fața casei sale.

În cursul zilei de joi, trupul neînsuflețit al liderului a fost adus acasă, iar printre cei care i-au cântat melodii emoționante s-a numărat Florin Salam și Sorin COpilul de Aur.Priveghiul liderului Duduianu va dura patru zile, astfel, înmormântarea va avea loc duminică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: