Redactia.ro
Home » Monden » Emi Pian va fi înmormântat în cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală. Cât va scoate familia din buzunar pentru locul de veci

Emi Pian va fi înmormântat în cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală. Cât va scoate familia din buzunar pentru locul de veci

Emi Pian

Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, va fi înmormântat duminică. Trupul neînsuflețit al interlopului se află în vila sa din București, unde sute de oameni au venit pentru a-și lua rămas bun de la prietenul lor. Printre aceștia s-au numărat inclusiv Florin Salam, Nicolae Guță sau Costel Biju.

Unde va fi înmormântat interlopul Emi Pian

Liderul clanului Duduianu, care și-a pierdut viața în cursul zilei de marți, după o altercație cu un alt tânăr, va fi îngropat duminică. Familia acestuia a decis ca locul de veci al Emi Pian să fie cimitirul Tudor Vladimirescu, unul dintre cele mai scumpe din Capitală.

Un loc de veci în acest cimitir este foarte scump. Cine dorește să înmormânteze pe cineva drag în acest loc poate ajunge să plătească până la 10.000 de lei.

Îmbulzeală la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam chiar a compus o piesă dedicată interlopului, pentru că tradiția spune că la priveghi trebuie să cânte muzicanți, dar doar muzică de jale. Astfel, manelistul, care era bun prieten cu Emi Pian, a decis să scrie o melodie specilă pentru el, pe care să o interpreteze la priveghiul acestuia.

„Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, sunt primele versuri ale melodiei de jale pe care a scris-o Florin Salam.

Jandarmii au luat deja măsuri pentru a stăpâni mulțimea care dorește să își ia rămas bun de la Emi Pian, astfel că au fost luate măsuri pentru ca lucrurile să nu degenereze, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus. De altfel, peste 60 de persoane au fost amendate pentru că nu au respectat măsurile legale de protecție împotrivia noului coronavirus, adică distanțarea socială și purtarea măștii de protecție. Mai mult, oamenii legii au distribuit măști și dezinfectant pentru oamenii care au vrut să își ia rămas bun de la Emi Pian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: