Redactia.ro
Home » Știri » Fiul și fratele lui Emi Pian au făcut dezvăluiri șocante. Cum a fost ucis, de fapt, liderul clanului Duduianu

Fiul și fratele lui Emi Pian au făcut dezvăluiri șocante. Cum a fost ucis, de fapt, liderul clanului Duduianu

Fiul și fratele lui Emi Pian

La nici 24 de ore de la înmormântarea liderului clanului Duduianu Emi Pian, fiul său Ali și fratele său au făcut declarații incendiare duminică seara. Potrivit acestora, clanul Rinu plănuia de foarte mult timp să îl ucidă pe Emi Pian.

Fiul și fratele lui Emi Pian au făcut dezvăluiri șocante. Cum a fost ucis, de fapt, liderul clanului Duduianu

Fratele lui Emi Pian și fiul acestuia au declarat duminică seara pentru Antena 3 că vor ca cel care l-a ucis pe liderul clanului să fie pedepsit de Dumnezeu și de către autorități.

Totodată, fratele celui ucis a precizat că în urmă cu trei ani a fost la un pas de moarte după ce o rudă a lui Ciprian Napy, membru al clanului Rinu, l-a atacat pe stradă. Pe de altă parte, Ali, fiul lui Emi Pian susține că tatăl său nu a greșit cu nimic și le cere autorităților române să îl pedepsească pe Napy, tânărul suspect că l-ar fi ucis pe liderul clanului Duduianu.

Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian.

Uciderea lui Emi Pian, plănuită de multă vreme?

Fratele interlopului a făcut o acuzație destul de gravă la adresa clanului rival. Potrivit acestuia, membrii clanului Rinu ar fi plănuit de mult timp să îl ucidă pe Emi Pian. ”S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?, a mai spus fratele interlopului.

Familia Duduianu menționează că nu vor răzbunare, ci vor ca cel care l-a ucis pe Emi Pian să fie pedepsit conform legii.

Reamintim că liderul clanului Duduianu, Emi Pian în vârstă de 39 de ani a fost ucis în timpul unui joc de barbut de către Ciprian Napy, membru al clanului Rinu. Conform unor surse, cei doi s-ar fi luat la ceartă din cauza banilor, moment în care Napy l-a tăiat pe Emi Pian. În urma încercărilor medicilor de a-l salva, Emi Pian a murit la câteva minute după ce a ajuns la spital din cauza rănilor grave.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: