Redactia.ro
Home » Știri » Membrii clanului Duduianu sunt în alertă! Anchetatorii fac percheziții în casa lui Emi Pian

Membrii clanului Duduianu sunt în alertă! Anchetatorii fac percheziții în casa lui Emi Pian

Perchizitii in locuintele membrilor clanului Duduianu

Mascații de la Brigada Specială a Jandarmeriei fac percheziții în acest moment în locuințele care aparțin clanului Duduianu,inclusiv în casa lui Emi Pian.

Autoritățile caută un indiciu care să-i ajute în desfășurarea anchetei referitoare la uciderea liderului clanului Duduianu.

Membrii clanului Duduianu sunt în alertă! Anchetatorii fac percheziții în casa lui Emi Pian

Mascații au descins în locuințele care aparțin clanului Duduianu, inclusiv în casa lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, care a fost ucis în urmă cu câteva zile de un membru al clanului Rinu.

Conform informațiilor, polițiștii Serviciului Omoruri și mascații Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, au ajuns, în această dimineață la mai multe adrese care aparțin membrilor clanului Duduianu.

Perchezitiile vizează mai multe locații, printre care și casa lui Emi Pian. În acest moment, oamenii legii caută probe care să conducă la elucidarea condițiilor în care a fost desăvârșită fapta, în urma căruia liderul clanului Duduianu a fost ucis.

În urmă cu o zi, Curtea de Apel București a luat o decizie în legătură cu principalul suspect din dosarul lui Emi Pian.

România Tv a anunțat că s-a respins miercuri dimineață, solicitarea de arest la domiciliu sau control judiciar pentru suspectul principal din dosarul liderului Pian. Potrivit Curții de Apel București, suspectul principal va sta în arest timp de 30 de zile.

Familia lui Emi Pian susține că moartea lui Emi a fost premeditată

Fratele lui Emi Pian, Elvis Pian a declarat că liderul clanului Duduianu a fost ucis la comandă, iar moartea lui a fost premeditată.

Faptul ca a fost arestat baiatul ala reprezinta dreptate? Da, sa-l aresteze si pe el si pe cei care l-au pus sa-l omoare, el a fost pus va spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbita din urma, trebuie pe Emi sa-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camata, a facut puscarie, pentru asta a platit”, susține fratele lui Emi Pian.

Marți dimineață, cinci membrii ai clanului Duduianu s-au prezentat la audieri, printre ei fiind și fiul liderului ucis . Gabriel Duduianu susține că membrii clanului Pian nu se vor răzbuna, ci vor doar ca autoritățile din România să facă dreptate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: