Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată nepoata lui Florin Salam. Ce mesaj a transmis după moartea tatălui său

Cum arată nepoata lui Florin Salam. Ce mesaj a transmis după moartea tatălui său

GALERIE FOTO (5) Cum arată nepoata lui Florin Salam

Florin Salam trece prin moment de cumpănă, după ce, fratele său, Nelu Stoian a murit din cauza coronavirusului. Nepoata cântărețului a postat un mesaj dureros după moartea tatălui său.

Fratele lui Florin Salam a murit

Familia lui Florin Salam trece printr-o mare durere după ce Nelu Stoian s-a stins din viață după ce s-a luptat mai multe săptămâni cu virusul COVID-19. Acesta a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, unde era internat din luna august.

Nepoata artistului a postat un mesaj dureros, după ce tatăl său s-a stins din viață. Fratele manelistului s-a internat în luna august în spital, după ce a răcit, ulterior starea de sănătatea agravându-se. Din cauza altor probleme de sănătate de care acesta suferea, nu s-a mai putut face nimic. Cu doar câteva zile înainte să moară, Bianca, fiica lui, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare în care menționa că abia așteaptă să-și vadă tatăl.

Din păcate, tânăra, nu va mai putea să-și strângă în brațe tatăl. ”Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu .
Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! O să-mi fie dor de tine sufletul meu …❤️”, a mai scris fiica acestuia.

Cum arată nepoata lui Florin Salam

Bianca Stoian, în vârstă de 24 de ani este fiica lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam. Tânăra este îndurerată după moartea tatălui său. Bianca a fost înzestrată cu o frumusețe aparte, aceasta fiind foarte activă pe rețelele de socializare.

Familia lui Florin Salam riscă dosar penal pentru că a decis să-și plângă mortul acasă, în loc să-l ducă direct la cimitir, având în vedere că este un pacient care a murit din cauza coronavirusului. Nelu Stoian va fi înmormântat miercuri, 30 septembrie, cu o zi înainte ca manelistul să împlinească vârsta de 41 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: