Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam se însoară! ”Da, o să facem nunta, în sfârșit!”

Florin Salam se însoară! ”Da, o să facem nunta, în sfârșit!”

Florin Salam se însoară

Florin Salam și Roxana Dobre se vor căsători. Anunțul a făcut chiar de iubita artistului, care a precizat că nunta va avea loc anul viitor. 

Florin Salam se însoară

După o relație de șase ani, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare și să-și declare iubirea în fața lui Dumnezeu. Evenimentul care a fost așteptat cu sufletul la gură va avea loc anul viitor, după ce restricțiile de coronavirus se vor ridica, scrie cancan.ro.

Cei doi au trecut prin multe împreună, însă au rămas la fel de uniți și îndrăgostiți. Au demonstrat mereu că dregostea lor este puternică, iar acum au bifat și singurul lucru rămas pe listă. Deși de-a lungul timpului au tot existat zvonuri despre nunta lo, ei bine, acum anunțul este oficial.

”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit” , a declarat Roxana Dobre pentru Antena Stars.

Roxana Drobre își dorește un eveniment discret, cu familia alături. Cei doi nu au stabilit dacă atât cununia civilă cât și cea religioasă vor fi în aceeași zi, însă cel mai important este că vor face pasul pe care îl așteptau de mult timp.

”O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu” , a mai adăugat logodnica lui Florin Salam.

Artistul va fi bunic pentru a doua oară

Florin Salam va deveni pentru a doua oară bunic. Iubita fiului său Dani Stoian este însărcinată, mărind astfel familia cu încă un membru.

Dani Stoian, fiul manelistului Florin Salam, este împreună cu iubita lui Mihaela de 2 ani, iar tânăra urmează să aducă pe lume un copil chiar în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Florin Salam este încântat că fiul său, în vâsrtă de 18 ani îi va aduce un nepoțel. Sarcina Mihaelei decurge cum nu se poate mai bine, iar cei doi s-au gândit deja să oficializeze relația printr-o căsătorie anul viitor.

Florin Salam va fi bunic pentru a doua oară, după ce, în 2018, fiica lui mai mare Betty, a adus pe lume un băiețel, care este minunea ochilor artistului. Acesta ține foarte mult la familie și tot ce a făcut în viață a fost pentru ei. După moartea soției lui, el s-a axat pe copiii lui, pentru ca ei să aibă tot ce își doresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: