Redactia.ro
Home » Monden » Vine barza în familia lui Florin Salam! Familia lui se mărește din nou

Vine barza în familia lui Florin Salam! Familia lui se mărește din nou

Florin Salam

După ce a avut parte de o dramă în viața lui, artistul Florin Salam are acum un moment de fericire, deveind pentru a doua oară bunic. Iubita fiului său Dani Stoian este însărcinată, mărind astfel familia cu încă un membru. 

Florin Salam este în culmea fericirii

Florin Salam a avut o perioadă foarte grea. A fost implicat în mai multe evenimente care l-au consumat, iar moartea fratelui său, Nelu Stoian, i-a adus mare durere în suflet. acum, artistul are un motiv de fericire. Se pare că fiul său va deveni tată pentru prima dată, iar el bunic pentru a doua oară.

Potrivit wowbiz.ro, Dani Stoian, fiul manelistului Florin Salam, este împreună cu iubita lui Mihaela de 2 ani, iar tânăra urmează să aducă pe lume un copil chiar în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Florin Salam este încântat că fiul său, în vâsrtă de 18 ani îi va aduce un nepoțel. Sarcina Mihaelei decurge cum nu se poate mai bine, iar cei doi s-au gândit deja să oficializeze relația printr-o căsătorie anul viitor.

Florin Salam, moment de fericire după o dramă

Florin Salam a suferit mult după moartea fratelui său, Nelu Stoian. Acesta a încetat din viață la finalul lunii septembrie din cauza virusului SARS-CoV-2. De câteva luni, bărbatul se lupta cu boala la Institutul „Matei Balș” din Captitală.

Toata familia a fost în stare de șoc și anesteziată de durere, însă acum familia se mărește din nou. Florin Salam așteaptă un nepoțel, și chiar dacă fiul său are doar 18 ani, nu este o problemă, însuși Florin Salam a devenit tătic la o vârstă fragedă.

Florin Salam va fi bunic pentru a doua oară, după ce, în 2018, fiica lui mai mare Betty, a adus pe lume un băiețel, care este minunea ochilor artistului. Acesta ține foarte mult la familie și tot ce a făcut în viață a fost pentru ei. După moartea soției lui, el s-a axat pe copiii lui, pentru ca ei să aibă tot ce își doresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: