Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam şi Dan Bursuc, ceartă ca la uşa cortului! De la ce a pornit totul. Acuze grave între cei doi (VIDEO)

Florin Salam şi Dan Bursuc, ceartă ca la uşa cortului! De la ce a pornit totul. Acuze grave între cei doi (VIDEO)

Florin Salam, „Regele manelelor” și impresarul de maneliști Dan Bursuc s-au certat ca la ușa cortului într-o postare live pe TikTok. S-au înjurat și chiar s-au amenințat.

Dan Bursuc și Florin Salam și-au aruncat cuvinte grele în mediul online. Totul a pornit de la câteva afirmații făcute de „Regele manelelor”.

S-a lăsat cu înjurături şi jigniri

Impresarul s-a simțit jignit și a răbufnit. Iar de acolo a mai fost doar un pas până la acuzații grave, înjurături și chiar amenințări.

Așa mare ai ajuns… de vârsta mea tu. Să moară familia mea dacă-mi place mie cum vorbești tu. Fii atent, eu am vorbit aici, mâine vreau să mă văd cu tine neapărat​”, a spus Dan Bursc.

Florin Salam a părut puțin amuzat de situația în care se afla și a încercat să facă o glumă.

„Eu iau 5.000 pe oră”, a spus ironic Florin Salam.

„Lasă, mă, că îți dau ție 3 dolari pe un an. Fii atent ce-ți pun eu ție. Eu mâine te caut să stăm de vorbă amândoi. Cum îți permiți tu să vorbești, că eu te-am crescut pe tine, erai copil din ăla mic”, a spus Dan Bursuc.

A zis că l-a crescut pe Salam

Cei doi s-au acuzat unul pe altul de consum de substanțe interzise, iar Florin Salam a susținut că impresarul este lipsit de orice „talent”. Live-ul s-a încheiat cu adresarea unor cuvinte destul de jignitoare.

Impresarul cunoscut în lumea manelelor nu a ezitat să-i dea replică „Regelui manelelor”, moment în care a precizat că el este cel care l-a crescut pe Florin Salam.

Te-ai făcut obraznic rău de tot. Cum îți permiți tu să vorbești așa. Eu te-am, crescut pe tine, cum îți permiți tu să vorbești așa. Dacă ești crescut de mine, de mic de la 13-14 ani. De mâine mă țin de capul tău. Eu te-am ridicat, eu te arunc”, a răspuns Dan Bursuc, după ce s-a simțit amenințat de cele spuse de „Regele manelelor”.

„Mă p*ș pe tine dacă mai vorbești așa”, i-a întors-o Florin Salam.

„Și eu mă p*ș pe tine și pe ce mănânci tu azi, copil obraznic”, a fost răspunsul dat de Dan Bursuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: