Redactia.ro
Home » Monden » Cât de mult l-a ajutat Florin Salam pe nepotul lui. Adrian Petrache a dat cărțile pe față: „Cu el e o relație mai pic diferită”

Cât de mult l-a ajutat Florin Salam pe nepotul lui. Adrian Petrache a dat cărțile pe față: „Cu el e o relație mai pic diferită”

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a spus adevărul despre relația cu unchiul său. L-a ajutat sau nu manelistul în carieră? Abia acum s-a aflat.

Cât de mult l-a ajutat Florin Salam pe nepotul lui

Adrian Petrache a devenit cunoscut publicului, după ce a participat la un show de talente. Într-una din etapele emisiunii respective, acesta trebuia să cânte alături de Florin Salam, însă acest lucru nu s-a întâmpla. De curând, tânărul cântăreț, a fost prezent în emisiunea „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de Youtube theXclusive, unde a vorbit deschis despre relația pe care o are cu celebrul manelist. Verișorul lui Betty Stoian a recunoscut dacă a primit sau nu ajutor din partea ”regelui manelelor”, din punct de vedere muzical.

„Oana Radu: Te-a ajutat Florin Salam în carieră?

Adrian Petrache: M-a ajutat în mod indirect. Nu pot să răspund cu da sau nu, pentru că nu e un răspuns clar. Eu nu i-am cerut niciodată asta (n. red. să mă ajute în carieră), nu doar în muzică, în tot ceea ce fac eu.”.

Cum se înțelege Adrian Petrache cu Florin Salam

Adrian Petrache a mai vorbit și despre relația pe care o are cu unchiul său, Florin Salam. Artistul recunoaște că are o relație puțin diferită cu manelistul, asta din cauza faptului că acesta are un program încărcat. „Este fratele mamei mele. El e și o persoană extrem de ocupată și, sincer, abia are timp să stea cu propriii lui copii. Nu că nu ne iubim, Doamne ferește, toți nepoții își iubesc unchii, cu el e o relație un pic mai diferită, pentru că este și foarte ocupat. Am și amintiri foarte frumoase cu el, îl iubesc ca artist. Este extraordinar de iubit, eu foarte rar am văzut așa ceva. Mă motivează existența lui, nu pot să spun cu da sau nu.”, a mai spus tânărul, în emisiunea precizată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: