Redactia.ro
Home » Monden » Florina Cercel nu se poate odihni în pace. Eveniment teribil la mormântul actriței

Florina Cercel nu se poate odihni în pace. Eveniment teribil la mormântul actriței

GALERIE FOTO (3) Florina Cercel nu se poate odihnii în pace. Eveniment teribil la mormântul actriței

Florina Cercel nu se poate odihnii în pace. Un eveniment teribil a avut loc la mormântul actriței. Iată toate detaliile!

S-au împlinit trei ani de la moartea Florinei Cercel

Florina Cercel a fost o prezență discretă în spațiul public. Aceasta și-a dus suferința departe de lumina reflectoarelor. Se știa, însă, că actrița se lupta cu cancerul pulmonar de mai mulți ani și din păcate a pierdut lupta cu viața, în urmă cu trei ani. Acum, un eveniment teribil a avut loc la mormântul acesteia, actrița fiind deranjată din somnul de veci. Iată toate detaliile!

Eveniment teribil la mormântul actriței

Eveniment teribil la mormântul actriței. Statuia de pe mormântul artistei s-a făcut scrum. Acum, la trei ani de la moartea actriței, se pare că aceasta nu se poate odihnii în pace. Cu puțin timp înainte, la data de 26 octombrie, în jurul orei 16, un admirator al vedetei a aprins o lumânare la căpătâiul acesteia, în cimitirul Bellu, iar uitând lumânarea aprinsă, statuia care o înfățișa pe Florina Cercel într-o rochie de seară, elegantă a luat foc, fiind prea aproape de flacără. Monumentul era confecționat dintr-un tip special de carton și a ars ca o torță.

„Firma de pază a intervenit imediat, au încercat să stingă incendiul cât mai rapid. Am făcut rapoarte în privința acestui eveniment nefericit”, a spus unul dintre administratori, potrivit infoactual.ro.

Florina Cercel a murit de cancer pulmonar

Cunoscuta actriță a fost răpusă de o boală grea, care a măcinat-o de-a lungul timpului. Aceasta suferea de cancer pulmonar. „Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță Florina Cercel. După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, «Țuca» ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!„, anunța TNB, la scurt timp după ce actrița a murit.

Actriţa Florina Cercel a fost înmormântată joi, la ora 13,00, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu.Înainte să fie condusă pe ultimul drum, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost depus în foaierul Sălii Mari a Naţionalului bucureştean, pentru ca toţi cei care au îndrăgit-o să poată să îşi ia rămas bun.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: