Redactia.ro
Home » Știri » Florinel Coman, show de senzație cu Alibec la nunta lui Drăguș. Fostul fotbalist de la FCSB s-a întâlnit cu „profu de mate” și cu „domnul director”

Florinel Coman, show de senzație cu Alibec la nunta lui Drăguș. Fostul fotbalist de la FCSB s-a întâlnit cu „profu de mate” și cu „domnul director”

Denis Drăguș, atacantul echipei naționale a României, și-a unit destinele cu Vanessa într-o ceremonie de vis. Evenimentul a avut loc într-un restaurant elegant din Ciolpani, județul Ilfov, și a reunit numeroase personalități din lumea fotbalului românesc. Colegii de echipă ai lui Denis de la naționala României au fost prezenți pentru a sărbători alături de el. Printre aceștia s-au numărat Florinel Coman, Denis Alibec, Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin și Alex Băluță, fiecare însoțit de partenera sa.

Spectacolul oferit de Florinel Coman

Florinel Coman a fost sufletul petrecerii, aducând voie bună și amuzament în rândul invitaților. Cu o dispoziție excelentă, Coman a fost protagonistul unor momente de neuitat, glumind pe seama colegilor săi și împărtășind momente amuzante pe rețelele sociale. Noul jucător de la Al Gharafa a filmat un videoclip pe Instagram în care a glumit pe seama lui Nicolae Stanciu și Denis Alibec, folosindu-se de un dialog popular pe TikTok.

„Uite, mamă, sunt la nunta lui Denis și m-am întâlnit cu domnul director și cu domnu’ de mate”, a spus Coman în videoclip, făcând referire la colegii săi. Denis Alibec, intrând în jocul lui Coman, a răspuns: „Da, bună ziua, doamnă. Să știți că băieții au fost foarte cuminți. Se pricep foarte bine la fizică și mai au puțin până îl depășesc pe Einstein. Mai ales domnul Florinel Coman”.

Atmosferă de sărbătoare și momente artistice

Nunta a fost organizată într-un timp record, de doar o săptămână, însă totul a fost la superlativ. Denis Drăguș și Vanessa au reușit să creeze o atmosferă de neuitat pentru toți invitații lor. Meniul a fost ales cu atenție, locația a fost perfectă, iar muzica a fost asigurată de artiști renumiți precum Theo Rose și Adi de la Vâlcea. Mirele a pregătit și o surpriză muzicală pentru soția sa, un muzician al cărui nume a fost ținut secret până în ultima clipă.

„Am organizat totul într-o săptămână. Sperăm ca și ploaia să ne aducă belșug. Sper să avem o seară frumoasă. Cântă Theo Rose, Adi de la Vâlcea și încă cineva despre care nu știe soția mea”, a declarat Denis Drăguș, adăugând o notă de mister și emoție serii.

Marius Șumudică, nașul de cununie

Un alt moment special al nunții a fost prezența lui Marius Șumudică, unul dintre nașii de cununie ai cuplului. Antrenorul, care a păstrat o relație excelentă cu Denis de pe vremea când acesta juca la Gaziantep, a acceptat cu bucurie rolul de naș, fiind alături de cei doi miri în această zi specială. Relația dintre Șumudică și Drăguș s-a consolidat de-a lungul anilor, iar prezența sa la nuntă a fost un simbol al prieteniei și respectului reciproc.

Show de senzație

Florinel Coman a adus un plus de umor la eveniment prin poreclele amuzante pe care le-a dat colegilor săi. Nicolae Stanciu a fost numit „Domnul Director”, în timp ce Denis Alibec a primit porecla „Domnu’ de Mate”. Aceste momente de veselie au fost apreciate de toți invitații, contribuind la o atmosferă relaxată și plină de bucurie.

 

 

@lysaa_record 🤣🤣💙lipsea Rațiu de acolo @radudragusin @IoanaComan #foryou #pentrutine #foryoupage #romania🇷🇴 ♬ sunet original – lysaa_record

Detalii despre eveniment

Evenimentul a fost unul deosebit, fiecare detaliu fiind atent planificat pentru a asigura o experiență de neuitat. Restaurantul din Ciolpani a oferit un cadru perfect pentru celebrarea iubirii dintre Denis și Vanessa. Decorurile elegante, meniul rafinat și momentele artistice au creat o atmosferă de poveste.

Printre invitați s-au numărat nu doar colegii de echipă ai lui Denis, ci și alte personalități din lumea sportului și nu numai. Aceștia au venit să sărbătorească alături de miri și să se bucure de momentele speciale pregătite pentru această ocazie.

O noapte de neuitat

Nunta lui Denis Drăguș și a Vanessei a fost cu siguranță un eveniment de neuitat, atât pentru miri, cât și pentru invitați. Seara a fost plină de momente speciale, de la dansuri și cântece, până la glumele și poveștile amuzante spuse de Florinel Coman. Aceste momente au fost imortalizate și distribuite pe rețelele sociale, oferind fanilor o privire în culisele nunții.

Nunta marchează începutul unui nou capitol în viața lui Denis Drăguș și a soției sale, Vanessa. Cuplul a reușit să creeze amintiri de neprețuit alături de cei dragi și să înceapă acest nou drum înconjurat de iubire și susținere. Relația lor a fost întărită de această ceremonie, iar viitorul lor se anunță luminos și plin de oportunități.

Pe lângă fericirea personală, Denis Drăguș continuă să se concentreze și pe cariera sa profesională. Reușitele de pe terenul de fotbal și sprijinul primit de la cei dragi îi oferă motivația necesară pentru a-și atinge obiectivele și a performa la cel mai înalt nivel. Nunta a fost o pauză binevenită, oferindu-i șansa de a se relaxa și de a se bucura de momente speciale alături de cei apropiați.

Evenimentul a evidențiat și legăturile strânse dintre jucătorii echipei naționale. Prezența colegilor la nuntă și momentele de bucurie împărtășite demonstrează prietenia și camaraderia care există în cadrul echipei. Această unitate este esențială pentru succesul pe teren și contribuie la o atmosferă pozitivă și motivantă în cadrul echipei.

Nunta lui Denis Drăguș și a Vanessei a fost un eveniment de poveste, plin de momente speciale și de bucurie. Florinel Coman a adus un plus de umor și voie bună, contribuind la o atmosferă de neuitat. Prezența colegilor de echipă și a altor personalități a făcut ca această zi să fie cu adevărat memorabilă. Începând acest nou capitol împreună, Denis și Vanessa au toate motivele să privească spre viitor cu optimism și entuziasm.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: