Redactia.ro
Home » Știri » Fondatoarea unei companii le-a făcut o surpriză de neuitat angajaților. Ce cadouri le-a oferit

Fondatoarea unei companii le-a făcut o surpriză de neuitat angajaților. Ce cadouri le-a oferit

GALERIE FOTO (2) Fondatoarea unei companii le-a făcut o surpriză de neuitat angajaților.

Fondatoarea unei companii le-a făcut o surpriză de neuitat angajaților. Se spune că angajatorul trebuie să adune în jurul lui oameni motivați și să-i păstreze așa cât mai mult timp. O fondatoare a unei companiii de lenjerie din American le-a demonstrat anagajaților săi că îi pasă de ei. Femeia le-a oferit prime a căror valoare totală depășește 7,5 milioane de dolari, dar și două bilete de avion la clasa întâi.

Fondatoarea unei companii le-a făcut o surpriză de neuitat angajaților. Ce cadouri le-a oferit

Fondatoarea unei companii le-a făcut o surpriză de neuitat angajaților. Sara Blakely este directorul executiv al companiei de lenjerie modelatoare Spanx. Compania ei a reușit să aibă o valoare de peste un miliard de dolari, iar cu această ocazie le-a pregătit o surpriză incredibilă angajaților săi. Pentru a-și arăta recunștința pentru munca depusă, Sara le-a oferit acestora prime a căror valoare depășește 7,5 milioane de dolari, dar și două bilete de avion la clasa întâi. Sara Blakely a construit firma Spanx în anul 2000, având doar 5.000 de dolari făcuți din economii.

La acea vreme, Sara a promis că firma ei va ajunge să valoreze 20 de milioane de dolari. Deși multă lume a răs de ea, Sara a avut încredere că visul ei se va împlini. Ei bine, a reușit! Astăzi, Spanx valorează 1,2 miliarde de dolari, mai mult decât plănuise ea, după ce gigantul de investiții Blackstone a achiziționat un pachet majoritar. Reușita companiei a fost celebrată cu o petrecere, în cadrul căreia Sara a anunțat că vor fi premiați cei aproximativ 750 de angajați Spanx. Fondatoarea le-a spus angajaților săi că fiecare lucrător va primi câte două bilete de avion la clasa întăi către o destinație la alegere. „Dacă pleci într-o excursie, s-ar putea să vrei să ieşi la o cină foarte frumoasă, s-ar putea să vrei să ieşi la un hotel cu adevărat drăguţ şi aşa… primeşte fiecare 10.000 de dolari”, a spus Blakely.

Fondatoarea Spanx, sprijin pentru femei

În total, primele oferite de fondatoarea Sara Blackely se ridică la 7,5 milioane de dolari. În timpul discursului, patroana a cerut mai mult sprijin pentru afacerile conduse de femei. . „Acesta este un moment foarte mare pentru fiecare dintre noi şi vreau să ofer un toast femeilor care mi-au deschis calea, dar și tuturor femilor care nu au avut parte de această oportunitate”, şi tuturor femeilor din lume care nu au avut această oportunitate”, a mai spus aceasta.

Sara Blackely

În urmă cu câteva zile, firma de investiții Blackstone Inc a anunțat că a cumpărat un pachet majoritat de acțiuni la Spanx, evaluând producătorul de articole de îmbrăcăminte modelatoare la 1,2 miliarde de dolari. Acordul îi va permite lui SPanx să se extindă la nivel global, iar fondatorul și directorul executiv al Spanx, Sara Blankely, va deveni președinta executivă a noului consiliu de adminitrație, format numai din femei. Acest acord vine la câteva luni după ce un raport de la New York Times spunea că Spanx a apelat la Golden Sachs, pentru a analiza opțiuni, inclusiv vânzarea și a atras mare interes de la firme de capital privat precum Carlyle.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: