Redactia.ro
Home » Știri » Fost ofițer de informații militare: Vladimir Putin ar urma să moară în scurt timp

Fost ofițer de informații militare: Vladimir Putin ar urma să moară în scurt timp

Fost ofițer de informații militare Vladimir Putin ar urma să moară în scurt timp

Fost ofițer de informații militare: Vladimir Putin ar urma să moară în scurt timp. Un fost militar care lucrează la Pentagon a declarat că președintele Rusiei ar avea cancer în fază terminală. Conform acestuia, Putin ar suferi de cancer la colon, care se poate depista doar dacă este depistat în stadii incipiente.

Fost ofițer de informații militare: Vladimir Putin ar urma să moară în scurt timp

Numele lui Vladimir Putin se află pe buzele tuturor oamenilor. Acesta este cel mai longeviv lider rus de la Stalin, conducând Rusia de mai bine de 20 de ani, fie ca prim-ministru, fie ca președinte al țării. Un fost militar care lucrează la Pentagon, liderul de la Kremlin ar avea cancer de colon în ultimul stadiu. Conform fostului ofiter de informații militare, citat de The Daily Star, boala acestuia i se vede pe chip. Conform acestuia, fața lui Putin ar arăta diferit din cauza rezultatelor cu steorizi sau al chimioterapiei.

Colaboratorul Pentagonului a mai spus că liderul de 69 de ani a avut un comportament ciudat în ultima perioadă, având o distanță pe care a luat-o și față de apropiații săi. ”În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține poze cu el arătând fericit. Privirea lui sugerează că are dureri, iar oamenii noștri sunt siguri că aspectul lui furios este cel mai probabil ca urmare a faptului că acesta este în agonie. Oamenii noștri sunt încrezători că este bolnav – este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță”, a povestit bărbatul. Aceeași sursă a spus că atunci când Putin are întâlniri oficiale, preferă să stea departe de invitații săi.

Cum s-a transformat Vladimir Putin dintr-un puști sărac în cel mai puternic lider al lumii

Președintele rus a avut o copilărie dură. Părinții săi s-au căsătorit la 17 ani, iar vremurile au fost foarte grele. Acesta s-a născut în 1952, iar tatăl său a fost maistru la o uzină din Sankt Petersburg, iar mama sa era casnică. Fiind copil, Putin a fost implicat în numeroase conflicte cu colegii săi, fiind atras de judo. După ce a absolvit Universitatea de Stat din Leningrad, Putin a intrat în KBG, serviciul secret din Rusia.

A petrecut 16 ani acolo, iar în 1990, s-a întors în Rusia și și-a început cariera politică. „Chiar şi înainte de terminarea şcolii am avut dorinţa de a lucra în cadrul serviciului secret, deşi acest lucru mi se părea de nerealizat, la fel ca zborul pe Marte”., spunea el. A lucrat pentru început ca funcționar public în primăria din Sankt Petersburg, iar ulterior a fost numit prim-ministru. Un eveniment tragic avea să îi definească traseul politic. Atentatele din Rusia din septembrie 1999, soldate cu peste 200 de morți, au reprezentant prilejiul ideal ca Putin să demonstreze abilitățile de conducere. Acesta i-a acuzat pe separatiștii ceceni de organizarea atentatelor și a organizat o adevărat campanie împotriva lor. Imaginea sa în fața rușilor a devenit una extrem de bună. A devenit președinte, iar după patru ani a intrat în sluja de prim-ministru, după care a redevenit liderul tarii pana in prezent. De peste 20 de ani, Vladimir Putin este liderul Rusiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: