Redactia.ro
Home » Monden » Andi Constantin, despre relația cu Hannelore: „A fost la 5 secunde de a fi cu mine”

Andi Constantin, despre relația cu Hannelore: „A fost la 5 secunde de a fi cu mine”

GALERIE FOTO (6) Andi Constantin, despre relația cu Hannelore

Andi Constantin, despre relația cu Hannelore. Fosta ispită de la Insula Iubirii, Andi Constantin a fost foarte apreciat pentru sensibilitatea și sinceritatea de care a dat dovadă. Acesta a cunoscut-o pe Hannelore care a venit în emisiunea alături de logodnicul ei, Bogdan Ionescu, iar între cei doi a existat o chimie vizibilă. Multă lume este curioasă să afle ce fel de relație a existat între Hannelore și Andi.

Andi Constantin, despre relația cu Hannelore: „A fost la 5 secunde de a fi cu mine”

Andi Constantin a devenit cunoscut în urma participării în rolul de ispită, în cadrul emisiunii Insula Iubirii, difuzată de la Antena 1. Andi a fost apreciat de multă lume pentru inteligenta si sinceritatea de care a dat dovadă. În mediul online este urmărit de mii de oameni. Andi este pasionat de sport, fiind multiplu campion la fitness și antreprenor. Andi a cunoscut-o pe Hannelore, care a intrat în emisiune alături de logodnicul ei de la acea vreme, Bogdan Ionescu. Cei doi s-au îndrăgostit, dar Hannelore nu a vrut să își asume nimic din ce s-a întâmplat, motiv pentru care au existat numeroase situații delicate intre cei doi. Recent, fostul Burlac a vorbit despre acest subiect și a vrut să clarifice situația.

„Eu cred că Hannelore a fost la 5 secunde de a fi asumată în ceea ce simte, nu în ceea ce face. La modul să spună că asta s-a întâmplat, să își asume ce simte pentru mine și că nu mai vrea să continue relația de acasă. Cred că era prea multă presiune la momentul ăla, ca să aibă puterea să spună lucrul ăsta la modul ăsta și cumva, când te fofilezi, cazi mai rău, faci mai multe greșeli decât ar fi trebuit.(…) Teama de expunere, de a fi judecată au fost secundele care au sucit-o.”, a mărturisit Andi Constantin, în platoul WOWbiz.

Andi, despre experiența de la Insula iubirii

Andi Constantin a fost Burlacul, la Antena 1, și a sperat să își găsească jumătatea. Despre experiența Insula Iubirii, acesta spune că a fost o adevărată provocare. Fosta ispită a declarat că a învățat foarte mult să comunice cu oamenii și a învățat câteva ceva din fiecare situație. Andi a recunoscut că a suferit din dragoste, dar cu toate astea, nu și-a pierdut speranța. Fostul Burlac își dorește să-și întemeieze o familie cu persoana iubită.

Insula Iubirii» a fost pentru mine o provocare, o tentativă de a ieși complet din zona de confort. Pentru un timid și un introvertit, o astfel de experiență este ca un duș rece. Am vrut să mă provoc pentru a-mi învinge propriile temeri și bariere.Nu pot spune că m-am schimbat radical în urma participării la acel reality show, ci mai degrabă că așa a început procesul meu de transformare. Am avut ocazia să mă privesc din exterior, să fiu cel mai mare critic și astfel să pot corecta lucrurile care nu îmi plac la mine.Am învățat să mă deschid mai mult față de oameni, să comunic mai bine, am învățat să ascult cu interes, să înțeleg mai bine situațiile traversate de oamenii din jur și să judec mai puțin”, a mai adăugat Andi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: