Redactia.ro
Home » TV » Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit! Motivul pentru care relația lor nu a funcționat

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit! Motivul pentru care relația lor nu a funcționat

GALERIE FOTO (4) Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit! Motivul pentru care relația lor nu a funcționat

Andi Constantin și-a ales câștigătoarea emisiunii ”Burlacul”, dar și viitoarea soție! Însă iubirea dintre ei nu a ținut mult, fiindcă s-au despărțit la scurt timp. Iată care este motivul!

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit! Motivul pentru care relația lor nu a funcționat

Ana Bene este câștigătoarele emisiunii ”Burlacul” și aleasa inimii lui Andi Constantin. Aceasta a luptat câteva săptămâni bune pentru a-i câștiga atenția Burlacului, fiind o mulțime de pretendente în jurul lui. Maturitatea și sufletul ei bun l-au făcut pe Andi să i-a decizia corectă și să aleagă să rămână cu ea.

Povestea lor de dragoste nu a durat însă mult, asta pentru au intervenit între ei mai multe probleme. La scurt timp după finala marelui show de pe Antena 1, Ana și Andi au decis să o ia pe drumuri separate. Acum, fosta ispită de la Insula Iubirii a dezvăluit motivul pentru care nu a mers relația cu câștigătoarea Burlacul.

Andi a ales să o salveze pe Ana Bene în finala emisunii, iar dacă totul părea să meargă foarte bine între ei în timpul show-ului, se pare că lucrurile s-au schimbat după întoarcerea în țară. Andi Constantin a declarat că Ana Bene este o persoană puternică, la care ține foarte mult, dar mai ales, pe care o admiră. Cu toate că din multe puncte de vedere se asemănau, în cele din urmă, relația celor doi nu a mers atât de bine precum s-ar fi așteptat, motiv pentru care au ajuns la final de drum.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație”, a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Ana Bene: ”A fost o continuă provocare”

Pe de altă parte, Ana Bene a povestit și ea despre experiența alături de Andi Constantin. Chiar dacă a avut parte și de unele momente dificile, tânăra susține că a învățat multe lucruri frumoase și că a reușit, în cele din urmă, să-și depășească anumite frici.

Drumul către inima Burlacului a fost o mare provocare pentru ea și s-a bucurat din plin de tot ceea ce a primit. Mai mult decât atât, Ana a declarat că a rămas aceeași persoană, doar și-a făcut mici update-uri care cu siguranță o vor ajuta în viitor.

”A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show”, a spus și Ana Bene pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: