Redactia.ro
Home » Monden » Copilăria ”Burlacului” Andi Constantin: ”Am suferit din dragoste”

Copilăria ”Burlacului” Andi Constantin: ”Am suferit din dragoste”

Andi Constantin, ”Burlacul” de la Antena 1 a avut o copilărie ”cu cheia la gât” după cum spune chiar el. A trecut prin mai multe stări până să ajungă un adult în toată firea. Andi Constantin a dezvăluit în cadrul unui interviu ce pasiuni are și ce face într-o zi obișnuită.

Copilăria ”Burlacului” Andi Constantin: ”Am suferit din dragoste”

”Burlacul” Andi Constantin își va alege, joi seară, femeia alături de care va începe o poveste de dragoste eternă. Va avea de ales între trei ”candidate” la inima lui: Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu. Până atunci, să aflăm cum a fost copilăria lui Andi Constantin!

Andi Constantin crede că a avut o copilărie frumoasă, dincolo de obstacolele care i s-au ivit în cale. A prins generația ”cu cheia la gât” , a avut neajunsuri și se bucura de jocurile de odinioară, alături de ceilalți copii.

”Am avut o copilărie frumoasă și sănătoasă! Am suferit din dragoste, am suferit din cauza unor frustrări, însă le-am asimilat și le-am acceptat. Copilăria mea a fost ca a oricărui alt copil din România anilor 90: cu cheia la gât, fotbal în spatele blocului, cu neajunsuri, dar și cu bucuria lucrurilor simple”, a spus Andi Constantin pentru revista Viva.

Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1. A recunoscut că a făcut videochat | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

”Burlacul” Andi s-a născut la Băicoi și părinții s-au ocupat de el, dorindu-și să-i ofere o educație exemplară. L-au înscris la mai multe sporturi, iar Andi își aduce aminte cum, uneori, venea acasă accidentat de la antrenamente. Andi încă ține legătura cu prietenii din copilărie.

”Am crescut la Băicoi, un oraș mic de provincie din județul Prahova. Eram un copil cu foarte multă energie, țin minte că îmi plăcea să stau toată ziua pe afară, așa că părinții mei m-au înscris la multe sporturi, printre care fotbal, karate și înot. Cred că am fost și o mică pacoste pentru ai mei, mereu veneam cu accidentări acasă, țin minte că nu era sărbătoare care să nu mă prindă cu cicatrici, unele chiar și pe față. Cu toate astea, sunt cel mai recunoscător pentru copilăria mea, încă țin legatura strâns cu toți prietenii mei din copilărie, mulți la casele lor deja de ceva vreme”, a mai spus ”Burlacul”.

Ce face Andi Constantin în timpul său liber

În timpul său liber, Andi Constantin se uită la filme și preferă serialele. Pentru acestea, stă chiar și până dimineață. De asemenea, Andi preferă să citească în timpul liber cărți de dezvoltare personală pentru a-l termina.

”Atunci când nimeni nu îl vede, Andi este un om cât se poate de normal! Mă uit la filme, sunt mare consumator de SF-uri și, dacă încep un serial care mă prinde, ajung să îmi petrec multe nopți la rând pe canapea, cu popcorn în brațe, până îl termin. Îmi place să citesc cărți de dezvoltare personală, nu pentru că îmi propun să îmi trăiesc viața din cărți, ci pentru că îmi place să aud cât mai multe opinii despre un subiect care mă interesează, iar în baza informațiilor adunate pot să îmi formez propria opinie. În fiecare zi fac sport, și o fac cu pasiune. Nu este doar un job, din pasiune am ajuns campion național și cu aceeași pasiune cred că voi face sport și la 70 de an”, a mai precizat Andi Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: