Redactia.ro
Home » Monden » Simona de la Burlacul, surprinsă în ipostaze incendiare. Preferata lui Andi Constantin ar fi făcut videochat

Simona de la Burlacul, surprinsă în ipostaze incendiare. Preferata lui Andi Constantin ar fi făcut videochat

GALERIE FOTO (2) Simona de la Burlacul, surprinsă în ipostaze incendiare

Simona de la Burlacul, surprinsă în ipostaze incendiare. Concurenta din emisiunea prezentată de Răzvan Fodor se luptă cu alte concurente pentru inima burlacului Andi Constantin. Simona Bălăceanu și-a câștigat imediat locul în inima acestuia, dar se pare că fanii au cercetat și au descoperit câteva imagini indecente cu aceasta.

Simona de la Burlacul, surprinsă în ipostaze incendiare. Preferata lui Andi Constantin ar fi făcut videochat

Simona de la Burlacul, surprinsă în ipostaze incendiare. Andi Constantin își dorește să-și întemeieze o familie, motiv pentru care își caută la Burlacul femeia visurilor. Vedeta și-a ales deja câteva fete, iar printre preferatele sale se numără și Simona Bălăceanu, bruneta cu ochii verzi care l-a cucerit pe râvnitul burlac. Simona este foarte discretă cu viața sa personală și a oferit puține detalii despre ea, iar atunci când Andi a recunoscut că a făcut videochat, aceasta nu a spus nimic. Cu toate astea, fanii emisiunii au cercetat și au descoperit câteva imagini cu Simona. Bruneta apare în ipostaze incendiare, părând că ar face videochat.

Simona Balaceanu de la Burlacul

Internauții sunt de părere că aceasta va fi cea care va rămâne alături de Andi Constantin până la finalul show-ului. În imaginile publicate pe contul ei de Instagram, susținătorii săi au observat că bruneta are un tatuaj cu un trandafir, simbolul emisiunii. De-a lungul emisiunii, Andi a arătat de multe ori că o place pe Simona.„Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele”, spunea el, în emisiune. Spre deosebire de celelalte concurente, Simona preferă să se lase mai greu și evită să-i arate burlacului adevăratele sentimente. Andi a fost surprins în momentul în care a încercat să o sărute iar ea a refuzat. „Din punctul meu de vedere totul a mers foarte bine la date și nu vedeam motivele reale ale reticenței ei. M-am simțit prost pentru că nu mă așteptam să fie reticentă. Mă așteptam la cu totul un alt deznodământ”, spunea Andi Constantin.

Dominique Nuță, eliminată de la Burlacul

În urmă cu o săptămână, Andi Constantin a luat decizia de a elimina o concurentă. Deși i-a fost foarte greu, burlacul a ales fata cu care nu a avut nicio conexiune. Dominique Nuță a fost concurentă care a plecat, nefiind surprinsă de alegerea burlacului. Tânăra i-a transmis lui Andi numai gânduri bune și speră să-și găsească aleasa printre restul concurentelor. „Eram pregătită pentru asta. De când am fost eliminată prima dată, totul s-a schimbat și practic a venit mult mai ușor să fiu eliminată de data asta. Noi doi nu ne-am potrivit și sper că va găsi o parteneră ideală în una dintre fetele de aici”, a declarat Dominique Nuță.

Burlacul a avut de ales între Catrina Georgeta și Dominique Nuță, iar prima dintre ele a obținut trandafirul. Andi i-a transmis lui Dominique că este o persoană minunată, dar nu este el bărbatul care ar trebui să stea alături de ea. „Mi-am dat seama că este un om bun, dar nu mă încadrez în descrierea bărbatului de lângă ea. Cred că avem concepții puțin diferite despre viață și despre cum să arate o femeie, un bărbat și o relație.A venit momentul să ne luăm rămas bun”, a declarat Andi Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: