Redactia.ro
Home » TV » Ce înălțime are Andi Constantin, protagonistul emisiunii Burlacul, de pe Antena 1

Ce înălțime are Andi Constantin, protagonistul emisiunii Burlacul, de pe Antena 1

Ce înălțime are Andi Constantin

Andi Constantin, noul burlac, face furori printre domnișoare. Acesta are un trup perfect, fiind de peste 10 ani nu numai un împătimit al sportului, ci și campion național. Iată totul despre Andi Constantin: vârsta, înălțime, pasiuni și regrete.

Totul despre Andi Constantin de la Burlacul: ce vârstă și înălțime are

Andi Constantin este noul Burlac de la antena 1, după o pauză de șase ani a acestui show. El a trecut de 30 de ani și acum dorește să își întemeize propria familie. Spune că până la această vârstă el a reușit să experimenteze, așa că acum este pregătit să se așeze la casa lui.

Andi Constantin are un trup bine lucrat la sala de fitness și este destul de înalt. Tocmai de aceea, 25 de femei s-au înscris în cursa pentru inima sa, în cadrul emisiunii „Burlacul”. A fpst campion național în 2017 și 2018 la Campionatul Național de BodyBulding.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a povestit Andi Constantin înainte de începerea emisiunii.

Andi Constantin a recunoscut că a făcut videochat

Andi Constantin a vorbit și despre regretele vieții sale, pe lângă momentele de fală. Astfel, el a recunoscut că a făcut videochat și că regretă amarnic decizia de la acel moment, din tinerețe, când a vrut să facă bani repede.

„Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară’. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară’, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm.’, este mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: