Redactia.ro
Home » TV » Concurente Burlacul 2021! 25 de fete se luptă pentru inima lui Andi Constantin

Concurente Burlacul 2021! 25 de fete se luptă pentru inima lui Andi Constantin

Concurente Burlacul 2021! 25 de fete se luptă pentru inima lui Andi Constantin

S-a aflat cine sunt concurentele de la Burlacul 2021! Cine se luptă pentru inima lui Andi Constantin, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. 

25 de fete se luptă pentru inima lui Andi Constantin

Andi Constantin este noul burlac al emisiunii fenomen de la Antena1. Acesta este hotărât să se însoare cu o cuncurentă de la show-ul matrimonial care îl care ca protagonist.

Concurente Burlacul 2021! Andi Constantin are 29 de ani ani și este campion la fitness. Noul ”burlac” este plin de calități și se decrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ce ține de motoare, scrie wowbiz.ro.

”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune Andi Constantin.

Concurente Burlacul 2021! În cel mai nou sezon al emisiunii vor concura 25 de tinere. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia. Nu se cunosc informații despre cele 25 de fete care se vor lupta pentru inima ”burlacului”, însă candidatele au fost alese în urma unui casting riguros și sunt gata să facă orice pentru a-l cuceri pe Andi Constantin.

Burlacul este o emisiune care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. Cel mai nou sezon din Burlacul va debuta după o pauză de cinci ani, iar concurentul care își va găsi marea dragoste este Andi Constantin, fostul concurent de la Survivor România, emisiune difuzată pe Kanal D, dar și ispita supremă de la Insula Iubirii, emisiune prezentată la Antena 1.

Emisiunea va fi prezentată de Răzvan Fodor

O emisiunea de o așa anvergură are nevoie de un prezentator pe măsură, astfel că cel mai potrivit pentru acest show etse nimeni altul decât Răzvan Fodor. Actorul este prezentatorul noului sezon al emisiunii Burlacul și îi va fi alături lui Andi Constantin pe tot parcursul emisiunii, ajutându-l să își găsească aleasa.

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe <Burlacul>, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Etichete: