Redactia.ro
Home » Monden » Andi de la „Burlacul” are un trecut rușinos. Ce făcea pentru bani înainte de faimă

Andi de la „Burlacul” are un trecut rușinos. Ce făcea pentru bani înainte de faimă

Andi de la „Burlacul” are un trecut rușinos.

Andi de la Insula Iubirii este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Cu toate că are o carieră de apreciat, în urmă cu câțiva ani tânărul a făcut videochat pentru a se întreține. După ce au apărut mai multe imagini în ipostaze șocante, Andi a fost criticat dur de internauți, acesta explicând la un moment dat ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Andi de la „Burlacul” are un trecut rușinos. Ce făcea pentru bani înainte de faimă

Andi Constantin, ispită la emisiunea „Insula Iubirii”, difuzată pe Antena 1 este în momentul de față, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Acesta a intrat în atenția publicului după ce a intrat într-o relație cu concurenta emisiunii Diana.

În urmă cu câțiva ani, în presă au apărut informații și fotografii cu Andi de pe vremea când făcea videochat. Sătul de criticile oamenilor, Andi s-a scuzat și le-a explicat acestora de ce a făcut toate aceste lucruri. „Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară’. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară’, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm.’, a fost mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

Andi și Hannelore, relație ciudată la Insula Iubirii

Andi a fost întrebuințat să o ispitească pe Hannelore, o concurentă de la Insula Iubirii, care a venit împreună cu viitorul ei soț să-și testeze relația înainte de nuntă. Ei bine, se pare că ispita s-a îndrăgostit de blondă, și invers, dar minciunile și victimizările acesteia l-au făcut pe Andi să deschidă ochii și să-și dea seama cine este cu adevărat Hannelore.

De fiecare dată când a fost întrebat, Andi a recunoscut că s-a îndrăgostit de o concurentă de la Insula Iubirii. În prezent, Andi Constantin este antrenor de fitness și agent de vânzări pentru asigurări. Fosta ispită va fi noul Burlac, emisiune difuzată pe Antena 1 și moderată de celebrul Răzvan Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: