Redactia.ro
Home » TV » Andi de la Insula iubirii se însoară?! Ispita nu a uitat-o încă pe Hannelore: „Când am aflat că a divorțat, am simţit bucurie…”

Andi de la Insula iubirii se însoară?! Ispita nu a uitat-o încă pe Hannelore: „Când am aflat că a divorțat, am simţit bucurie…”

Andi de la Insula iubirii se însoară?! Ispita nu a uitat-o încă pe Hannelore: "Când am aflat că a divorțat, am simţit bucurie..."

Ispita Andi de la Insula Iubirii a făcut de-a lungul timpului furori printre fanele emisiunii. Pe parcursul sezoanelor în care Andi a jucat rolul de ispită a emisiunii Insula Iubirii și-a făcut o mulțime de admiratoare. Unele femei chiar se înscriu la emisiune exclusiv cu scopul de a-l cunoaște pe arătosul bărbat.

Într-o emisiune tv la Antena Stars Andi a dezvăluit cum ar trebui să arate și ce fel de caracter ar trebui să aibă femeia pe care acesta ar putea-o lua de nevastă.

Andi de la Insula iubirii se însoară?! Ispita nu a uitat-o încă pe Hannelore: „Când am aflat că a divorțat, am simţit bucurie…”

Acesta a vorbit și despre Hannelore, concurenta de care acesta a fost îndrăgostit sezonul trecut și pe care se pare că acesta încă nu a reușit s-o uite.

„Da, pot să spun că am avut niște sentimente pentru Hannelore. Eu am simțit să fiu mai mult decât o ispită pentru ea și asta am și făcut. Când faci ce simți, faci bine. Singurul lucru de care mi-a părut rău a fost că oamenii care au participat la emisiune nu și-au învățat lecția. De asta îmi pare rău”, a spus Andi, la Antena Stars.

Andi de la Insula Iubirii a dezvăluit și ce sentiment a avut atunci când a aflat că Hannelore a divorțat

„Ea probabil a simțit mult timp că și-a negat trăirile. Când am aflat că a divorțat, am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Nu o nuntă, nu un act o poate face fericită”, a mai dezvăluit el.

Andi a simțit nevoia să mai clarifice încă o dată de ce a ales să nu înceapă o relație cu Hannelore după ce aceasta a divorțat, deși a fost îndrăgostit de ea.

„I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi”, a explicat Andi.

Andi le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat între el și Hannelore atunci când s-au întâlnit prima dată după finalul emisiunii.

„Nici măcar nu a existat un sărut pe Insulă, care relaţie?… Au fost nişte chestii pe care trebuia să i le spun sau trebuia să mi le spună, am lămurit, am clarificat anumite situaţii”, a afirmat Andi.

Întrebat dacă are planuri de căsătorie și cum ar trebui să fie o parteneră potrivită pentru el, Andi a răspuns:

„Nu mă însor. Am zis că până la 30 de ani ar trebui să fac acest pas… Nu există femeia ideală. E greu să o găseşti. Oamenii ideali nu există. Există oameni cu care te completezi, cu care ai aceeaşi energie”.

„Aici nu mă deranjează (n.r. operaţiile estetice). Nu e niciun plus, niciun minus. Dacă sunt făcute cu bun gust, e OK. Hannelore mi-a plăcut pentru că pe partea fizică era foarte naturală. E o foarte bună dansatoare. Asta îmi mai place, să aibă o pasiune. Şi să pună unghii, nu contează. Să fie independentă e important, asta îmi arată caracterul ei”, a adăugat Andi.

Citește și: Ce bine arată Hannelore de la ”Insula Iubirii” în costum de baie! FOTO

Loading...