Redactia.ro
Home » Știri » Andi Constantin a ales! Ea este câștigătoarea noului sezon Burlacul!

Andi Constantin a ales! Ea este câștigătoarea noului sezon Burlacul!

GALERIE FOTO (2)

În această seară a avut loc finala noului sezon al emisiunii Burlacul de la Antena 1. Andi Constantin a ales femeia care îi va fi alături la rău și la bine. După o luptă acerbă între 25 domnișoare care au râvnit la inima lui Andi Constantin, frumoasa Ana Bene este marea câștigătoare a ediției cu numărul șase.

Ea este câștigătoarea noului sezon Burlacul!

Ana Bene a câștigat competiția pentru inima lui Andi Constantin. Frumoasa Ana Bene a fost una dintre cele 25 de fete care au trecut prin ultimul sezon al emisunii. Ana Bene i-a atras atenția încă de la începutul emisiunii lui Andi Constantin.

Cine este Ana Bene

Frumoasa câștigătoare a inimii lui Andi este din orașul Cluj Napoca și are 35 de ani. Ana Bene deține un salon de înfrumusețare în orașul Cluj-Napoca unde și lucrează drept specialist în cosmetică. Ana Bene a trecut și prin expeiențe mai neplăcute în viață. Frumoasa câștigătoare a primit în trecut un diagnostic grav, dar a reușit să vindece boala care cu unii este necruțătoare.

Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dau o siguranță de sine.„, a povestit Andi.

Cine a participat la emisiunea Burlacul

Acesta a fost al șaselea sezon al emisiunii. După o pauză de cinci ani, emisiunea a revenit pe micile ecrane în luna martie, avându-l pe Andi Constantin drept protagonist. Timp de aproape două luni,filmările s-au desfășurat în Turcia și România, iar 15 domnișoare au luptat pentru inima Burlacului.

Malinka Zina, Vanessa Ţone, Alexandra Mucea, Dominique Nuţă, Cristina Jascu, Ana Bene, Simona Bălăceanu, Roxana Răpăilă, Oana Barbu, Mădălina Alexe, Georgeta Catrina, Andreea Stoica, Angela Antocel, Iulia Cazacu şi Bianca Bonef au plecat în Turcia alături de Andi Constantin. Mai apoi au mai venit noi concurente care au părăsit pe rând competiția, mai puțin una.

În semi-finala emisiunii au ajuns să se lupte pentru inima lui Andi Constantin, Melissa, Ana Bene și Simona Bălăceanu. În finală au ajuns Simona și Ana. Dintre cele două rămase în finală se pare că doar Ana Bene a reușit să îl impresioneze pe Burlac și să rămână la brațul acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: