Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor! Cum s-au comportat celebrii artiști cu ea

Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor! Cum s-au comportat celebrii artiști cu ea

GALERIE FOTO (3) Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor!

Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor! După ce s-a despărțit de fosta iubită, Fulgy a suferit ceva timp, dar timpul le-a rezolvat pe toate. Alina, fosta parteneră a artistului a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu fiul Clejanilor, dar și despre relația cu Viorica și Ioniță de la Clejani.

Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor! Cum s-au comportat celebrii artiști cu ea

Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor! Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, devenind celebru alături de familia sa. De-a lungul timpului, cariera profesională i-a mers foarte bine, dar pe plan sentimental, tânărul a avut parte momente neplăcute. În urmă cu ceva timp, Fulgy a vorbit într-o emisiune despre relația pe care a avut-o cu fosta sa iubită, pe care susținea el, a iubit-o foarte mult. Ei bine, la un an distanță, Alina, fosta iubită a lui Fulgy le-a permis celor de la Acces Direct să intre în casa sa luxoasă. Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri incredibile despre familia Clejanilor!

Blondina trăiește într-un apartament de lux, ce valoarează 200.000 de euro, deținând un bolid de lux, condus de șoferul personal. De asemenea, tânăra a declarat că iubește din nou și că între ea și Fulgy a rămas foar respectul. „Acest subiect face parte din trecutul meu. Nu aș vrea să mai discut despre asta. În prezent există altcineva în viața mea. Eu cu Fulgy am fost aproximativ 7-8 luni. Nu mai știu absolut nimic, a rămas doar respectul între noi. Până în prezent nu am suferit niciodată din dragoste. Nici măcar când s-a terminat relația cu Fulgy”, a declarat fosta lui Fulgy.

Alina nu a dat mai multe detalii despre bărbatul din viața ei, dar a dat de înțeles că se simte foarte iubită. Totodată, tânăra de 20 de ani a menționat că a fost înșelată, dar nu a suferit din dragoste, nici măcar când s-a despărțit de fiul Clejanilor. „În momentul de față există cineva, vorbim, suntem în pragul de cunoaștere și cam atât. Îmi doresc un băiat care să mă iubească, să fie sincer și în rest vin de la sine. Am fost înșelată. Am aflat după ce relația se încheiase”, a adăugat ea.

Cum se înțelegea Alina cu Viorica și Ioniță de la Clejani

Referitor la relația pe care a avut-o cu Viorica și Ioniță de la Clejani, Alina a declarat că aceștia au fost foarte respectoși, ba chiar au primit-o întotdeauna cu brațele deschise. „Ei ca și oameni sunt niște oameni minunați, o familie foarte frumoasă, m-au primit cu brațele deschise, mi-au oferit respectul. Pentru mine sunt o familie exemplu din ce am văzut eu”, a mai spus blondina.

Alina are noroc și pe plan profesional. La doar 20 de ani, tânăra are propria afacere, iar acum lucrează la un proiect inedit.Conform acesteia, a primit ajutor din partea părinților săi, deschizându-și o spălătorie auto. Mai mult, Alina și-a prezentat și mașina de lux, dar a mărturisit că își dorește să-și cumpere alt autoturism, pentru că aceasta ar fi prea mică. „Sper ca anul ăsta să mă mut la casă, pentru că am locuit la casă și mi-e greu să mă obinșnuiesc într-un spațiu atât de mic. Am achiziționat o mașină anul acesta, dar nu pentru mult timp, pentru că odată cu noua casă vreau să achiziționez altă mașină. Am un șofer personal, nu conduc, chiar dacă am permis”, a mai spus Alina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: