Redactia.ro
Home » Monden » Viorica și Ioniță de la Clejani, 25 de ani de mariaj. Condiția pusă de Ioniță pentru a o lua în căsătorie pe artistă

Viorica și Ioniță de la Clejani, 25 de ani de mariaj. Condiția pusă de Ioniță pentru a o lua în căsătorie pe artistă

GALERIE FOTO (6) Viorica și Ioniță de la Clejani, 25 de ani de mariaj

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au sărbătorit luni, 25 de ani de căsătorie și 29 de ani de relație. Intrepreta de muzică de petrecere a povestit cum a fost cerută în căsătorie.

Viorica și Ioniță de la Clejani, 25 de ani de mariaj. Condiția pusă de Ioniță pentru a o lua în căsătorie pe artistă

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt în culme fericirii. Cei doi au împlinit luni 25 de ani de căsătorie și 29 de relație. Viorica și Ioniță formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz, cei doi având doi copii împreună, Margherita și Fulgy. Artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cei doi, alături de un mesaj în care își anunța fanii că au împlinit 25 de căsătorie. „Astăzi sărbătorim 25 de ani de căsnicie, dar suntem împreună de 29 de ani”, a scris artista în mediul online.

Viorica a povestit în cadrul unei emisiuni cum a cerut-o Ioniță în căsătorie. . “Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista.

Ioniță și Viorica de la Clejani împreună de 25 de ani

Cei doi artiști de muzică de petrecere s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. Viorica avea 14 ani, iar el 18 ani. Viorica a mers curajoasă și i-a cerut lui Ioniță o felie de tort, la acea vreme, Ioniță fiind cuplat cu mătușa artistei. ”Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreab: ”Ce faci nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”Păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: