Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt Viorica și Ioniță de la Clejani. Cum au ajuns să fie cunoscuți peste tot în lume

Cine sunt Viorica și Ioniță de la Clejani. Cum au ajuns să fie cunoscuți peste tot în lume

GALERIE FOTO (5) Clejanii au mărit tariful pentru cantari

Viorica și Ioniță de la Clejani reprezintă unul dintre cele mai puternice cupluri  ale muzicii de petrecere din România.  Cu toate că în ultima vreme cei doi au întâmpinat unele probleme cu ambii copii, legătura pe care cei doi o au îi ajută să depășească orice obstacol.

Viorica și Ioniță de la Clejani este o formație de lăutari din România, care a reușit să devină cunoscută și peste hotare. Însă, puțini știu cum s-au cunoscut și cum au ajuns cei doi să fie artiști de succes.

Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica, în vârstă de 47 de ani  și Ioniță Manole în vârstă de 49 de ani, reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Deși formația celor doi este cunoscută în multe țări din lume, puțini știu cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să formeze o familie.

În urmă cu câțiva ani, Viorica a povestit cum l-a cunoscut pe Ioniță, cel cu care este căsătorită de 27 de ani.

Viorica avea 13 ani când l-a cunoscut pe Ioniță de la Clejani, servindu-l cu o felie de tort. Pe atunci, lăutarul avea o relație cu mătușa ei.

“Eu am fost la ziua matusii Vioricai. Acolo am cunoscut-o. Era mica, frumusica, si avea o voce extraordinara. Se dadea pe langa mine, cica sa cantam impreuna. Eu aveam 18 ani. Matusa ei era prietena mea, dar nu ma culcasem cu ea. Viorica a venit sa-mi dea felia ei de tort si i-am zis “Daca erai tu mai mare… ce-ti faceam eu tie…”, a povestit Ioniță de la Clejani.

După patru ani, când Viorica avea 17 ani, cei doi s-au reîntâlnit la o altă petrecere, la țară, dar Ioniță nu a recunoscut-o. Primul pas la făcut Viorica, care a mers la Ioniță și l-a întrebat ce face.

„Nu imi mai aminteam de ea, dar mi-a luat ochii pentru ca era foarte sexy, frumoasa, si purta o rochie deosebita. Era altfel decat fetele de la tara. Mi-a spus ca ea e fata care mi-a dat tortul, cu ani in urma si mi-a picat fisa. Dupa petrecere am invitat-o sa ma insoteasca la o alta petrecere”, a povestit Ionita.

 

Dragoste la prima vedere. Ioniță Manole s-a îndrăgostit de Viorica iremediabil

După ce s-au întors de la petrecere cei doi au mers în apartamenul lui Ioniță, iar de atunci au rămas împreună până la acest moment.

 Dupa petrecere, am fost in apartamentul matusii mele… acolo a avut loc prima noapte de dragoste. De atunci s-a mutat la mine. I-am prezentat-o si parintilor care au fost foarte incantati. Era prima data cand am dus o fata acasa, sa le-o prezint parintilor. La noi a fost dragoste la prima vedere”, ne-a mai povestit Ionita de la Clejani.

După ce au avut loc mai multe conflicte cu părinții lui Ioniță, cei doi au decis să se mute împreună într-un apartament, dar nu aveau condiții, dar cu ajutorul vecinilor și a rudelor au reușit să își formeze o locuință.

Anii au trecut, iar cei doi au împreună doi copii, pe Margherita în vârstă de 27 de ani și pe Fulgy, în vârstă de 23 de ani.

Cum au ajuns cunoscuți în toată lumea?

Stilul muzical al formației Viorica și Ioniță de la Clejani este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite. De la melodii tradiționale, de taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop.

Potrivit celor doi, formația a cântat  la Opera Garnier, din Paris, La Perpignan, fiind apreciată de Yehudi Menuhin, actorul Johnny Depp și fosta sa soție, Vanessa Paradis.

Visul celor doi de a se face cunoscuți în România, a devenit realitatea în anul 2004, când au cântat la Premiile MTV România.

De asemenea, formația Viorica și Ioniță de la Clejani a cântat în deschiderea Romanian Awaeds 2008 Iași și Romanian Music Awards 2012.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: