Redactia.ro
Home » Monden » Cum au reacționat Clejanii după ce au aflat de accidentul rutier provocat de fiica lor. Ce au declarat vecinii artiștilor

Cum au reacționat Clejanii după ce au aflat de accidentul rutier provocat de fiica lor. Ce au declarat vecinii artiștilor

Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a fost implicată sâmbătă dimineață, într-un accident rutier, iar polițiștii au descoperit că aceasta consumase droguri. După acest incident, Viorica și Ioniță de la Clejani nu au mai rezistat și au răbufnit. Vecinii au povestit cum au decurs lucrurile după ce fiica lor a produs un accident rutier.

Reacția Clejanilor după ce fiica lor a provocat un accident rutier după ce a consumat substanțe interzise

Margherita din Clejani a provocat sâmbătă un accident rutier după ce ar fi consumat substanțe interzise, iar cu o zi înainte aceasta a fost filmată în timp ce se plimba cu iubitul ei în parc.

După ce tatăl ei, Ioniță de la Clejani a fost alături de ea la Brigada Rutieră, Margherita a fost însoțită acasă, unde o așteptat mama ei, Viorica de la Clejani.

Conform Impact.ro, se pare că după sosirea artistei în casă, părinții acesteia au răbufnit și s-a declanșat un adevărat scandal.

Vecinii artiștilor au declarat că Viorica și Ioniță de la Clejani au avut mai multe căderi nervoase, iar Margherita primind cel mai probabil o palmă.

Încercând să obțină o declarație și de la Viorica de la Clejani, reporteri au mers în fața vilei, însă aceasta a avut o reacție șocantă și a i-a înjurat ca la ușa cortului, după care i-a stropit cu un furtun.

Ce spune vecinii despre reacția soților de la Clejani

Potrivit vecinilor, deseori se aud țipete la ei în casă, însă de această dată, Viorica de la Clejani a izbucnit și și-a certat fiica după ce aceasta a provocat un accident rutier, fiind sub influența substanțelor interzise.

S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, ne-au mărturisit vecinii Clejanilor.

Declarația Margheritei de la Clejani după ce a provocat un accident rutier

Duminică Marga a fost însoțită de tatăl său la secția de poliție, pentru a da mai multe declarații. La ieșirea din incintă, tânăra de 28 de ani le-a declarat reporterilor Spynews.ro că nu a consumat substanțe interzise și nici nu a consumat alcool, precizând că ar fi condus regulamentar.

Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, am condus bine. Mai era Johny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Holywood”, a declarat Margherita.

Loading...