Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, reacție violentă după ce fiica sa a produs un accident: „Sunteți o țară de drogați”

Viorica de la Clejani, reacție violentă după ce fiica sa a produs un accident: „Sunteți o țară de drogați”

Viorica de la Clejani, reacție violentă după ce fiica sa a produs un accident: „Sunteți o țară de drogați”

Vestea că fiica sa a produs un accident rutier, în timp ce se afla sub consum de substanțe interzise, a căzut ca un trasnet peste Viorica și Ioniță de la Clejani. De cum a izbucnit scandalul, cei doi au fost urmăriți pentru a obține primele reacții vizavi de fapta fiicei lor. Și la fel ca Ioniță, Viorica de la Clejani a avut o reacție furibundă.

Viorica de la Clejani, reacție violentă după ce fiica sa a produs un accident

Jurnaliștii s-au instalat în fața casei artiștilor pentru a o aștepta pe Margherita. Însă, până să se întoarcă de la audieri tânăra, jurnaliștii au încercat să stea de vorbă cu mama sa, Viorica de la Clejani. Numai că aceasta nu a fost deloc încântată la vederea jurnaliștilor cu camere.

Mai mult de atât, artista a avut o atitudine ostilă, încercând să arunce cu o sticlă de lapte și mai apoi să-i ude cu un furtun de grădină. Jurnaliștii de la Cancan.ro notează că artista ar fi țipat următoarele cuvinte: „Sunteți o țară de drogați”.

Ce spune Margherita după accidentul provocat în Capitală

La rândul ei, Margherita a avut o reacție cel puțin bizară la vederea jurnaliștilor. Întrebată fiind cum s-au petrecut lucrurile și dacă a consumat substanțe interzise, tânăra a lansat un mesaj confuz.

„Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood” a declarat Margherita.

Cât despre Ioniță de la Clejani, acesta s-a prezentat la sediul Brigăzii Rutiere pentru a-și însoți fiica. Înainte de a intra la discuții, însă, acesta a spus că are nevoie de dovezi pentru a vedea dacă fiica sa s-a drogat sau nu.

“Dar ce se întâmplă aici? De la voi (n.r. presa) am aflat. A fost un accident ca oricare altul. Șiti voi ca era sub influenta stupefiantelor? Vreau o dovada scrisa de la poliție”, a spus Ioniță de la Clejani înainte să intre la Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Politiei Romane.

foto: Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: