Redactia.ro
Home » Monden » Viorica și Ioniță din Clejani au pus-o la punct pe Margherita după provocarea accidentului rutier. Cum au pedepsit-o pe fiica lor

Viorica și Ioniță din Clejani au pus-o la punct pe Margherita după provocarea accidentului rutier. Cum au pedepsit-o pe fiica lor

Reacție Viorica și Ioniță din Clejani după accidentul Margheritei

Margherita din Clejani este în atenția publicului din România, după ce ar fi condusdrogată și ar fi provocat un accident auto. Chiar dacă mama și tatăl ei au apărat-o în fața presei, unele surse spun că lucrurile nu au stat întocmai.

Viorica și Ioniță din Clejani, reacție furibundă după ce Margherita a condus sub influența drogurilor

Astfel, după provocarea unui accident în care s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, Margherita din Clejani nu a scăpat de probleme nici acasă. Aceasta a fost certată de părinții ei pentru fapta sa, iar vecinii declară că ea a fost chiar bătută.

Viorica și Ioniță de la Clejani au apărat-o pe fiica lor în fața presei, dar în privat atitudinea lor pare să se fi schimbat radical. Vecinii s-au plâns pentru Playtech.ro de țipetele care s-au auzit din casa Clejanilor până la miezul nopții, după ce fiica lor a provocat un accident de mașină.

De asemenea, vecinii spun că certurile sunt la ordinea zilei în casa Clejanilor, pentru că Ioniță și Viorica îi critică pe cei doi mereu, din cauza atitudinii pe care o au.

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au declarat vecinii Clejanilor.

Margherita din Clejani neagă că ar fi condus sub influența substanțelor interzise

După accident, Margherita din Clejani a declarat că accidentul s-a produs din cauza neatenției și nicidecum pentru că ar fi consumat droguri, lucru pe care l-a negat. Ea a explicat că a venit de la o petrecere în momentul producerii accidentului, care s-a produs idn cauza unei clipe de neatenție.

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, am condus bine. Mai era Johny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Holywood”, a spus Margherita reporterilor, după producerea accidentului.

Deocamdată, nu există dovezi care să arate că artista a condus, într-adevăr, sub influența drogurilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: