Redactia.ro
Home » Monden » Fosta știristă de la Kanal D care a rămas însărcinată când nu se aștepta. Medicii nu-i dădeau nicio șansă

Fosta știristă de la Kanal D care a rămas însărcinată când nu se aștepta. Medicii nu-i dădeau nicio șansă

Diana Pârvu

Diana Pârvu, fosta știristă de la Kanal D, a fost binecuvântată cu un copil, la 35 de ani,  într-un moment în care nu mai credea că poate rămâne însărcinată, pentru că medicii i-au pus un diagnostic crunt: endometrioză. 

Diana Pârvu, în primul trimestru de sarcină

Diana Pârvu, fosta știristă de la Kanal D trăiește cel mai frumos vis. A fost binecuvântată cu un copil, la cei 35 de ani, deși nu mai credea că poate fi posibil acest lucru, din cauza stării ei de sănătate.  În urma unor investigații amănunțite, medicii i-au pus un diagnostic crunt. Diana Pârvu suferea de endometrioză, o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și una dintre principalele cauze de infertilitate feminină.

”Știu cel mai bine ce simte o femeie când i se spune că este suspectă de cancer. Am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare când mi-au spus ce boală am. Norocul meu a fost că nu m-am luat după primul medic, nici după al doilea, nici după al treilea. Am cerut mai multe păreri și m-am oprit la un super-specialist. Ciprian Morariu a fost cel care m-a salvat. M-a operat de endometrioză laparoscopic. Eu spun sincer că nu am mai crezut că voi putea rămâne însărcinată.

Magia pare că este peste tot și iată că, la doi ani și jumătate de la operație, am reușit să rămân însărcinată. S-a întâmplat natural. Trăiesc o minune și abia aștept să îmi strâng copilul în brațe. Primele trei luni nu au fost deloc ușoare, grețurile și vărsăturile m-au ținut efectiv la pat. Era o minune să mă ridic din pat într-o zi. Acum, însă am început să mă simt mai bine și chiar să am pofte serioase”a declarat Diana Pârvu pentru CANCAN.RO.

S-a reorientat profesional

Criza provocată depandemie a determinat-o pe Diana Pârvu, fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Kanal D, să se reorienteze profesional. După ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, blondina s-a apucat de public speaking. Acum, fosta prezentatoare TV învață oamenii să scape de frica de a vorbi în public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: