Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, din nou la Kanal D. Vedeta va avea propriul reality show la TV

Andreea Mantea, din nou la Kanal D. Vedeta va avea propriul reality show la TV

Andreea Mantea, din nou la Kanal D.

Frumoasa prezentatoare TV, Andreea Mantea revine pe micile ecrane cu propriul reality show. Reprezenanții postului Kanald anunță că vedeta va revini pe sticlă, la doar câteva luni după ce a renunțat la emisiunea Puterea dragostei.

Andreea Mantea, din nou la Kanal D. Vedeta va avea propriul reality show la TV

Andreea Mantea revine în fața telespectatorilor cu un proiect televizat. Bruneta va avea propriul reality show la Kanald, la doar câteva luni după ce a renunțat la emisiunea Puterea dragostei, difuzată pe același canal.

Conform Pagina de media, reprezentanții postului au precizat că noua emisiune va fi despre viața Andreei Mantea, astfel încât, fanii acesteia îi vor putea urmări situațiile zilnice ale vedetei. În reality show va apărea și fiul acesteia, David, în vârstă de cinci ani.

Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele, a declarat Andreea.

Andreea Mantea, despre Puterea Dragostei

Andreea Mantea a prezentat emisiunea Puterea dragostre timp de doi ani, primele sezoane fiind filmate în Turcia. La acel moment, bruneta a fost nevoită să se mute împreună cu copilul ei în Turcia. Cu toate astea, vedeta nu a rezistat să stea departe de familia ei, motiv pentru care a renunțat la acest proiest pe 26 iulie.

În locul acesteia a venit la cârma emisiunii, fosta concurentă de la Bravo, ai stil, Cristina Dorobanțu. Așadar, telespectatorii o pot urmări din 5 octombrie, în fiecare luni, de la ora 23.00, pe Andreea Mantea în noul său reality show, dar de această dată ea fiind protagonista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: