Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, surprinsă în lacrimi. Mesajul emoționant transmis

Andreea Mantea, surprinsă în lacrimi. Mesajul emoționant transmis

Andreea Mantea

Andreea Mantea a împlinit 34 de ani, motiv de emoții uriașe. Ea a fost răsfățată ca o adevărată divă de ziua ei și i-au dat lacrimile de fericire.

Andreea Mantea a împărțit bucuria cu fanii ei

Vedeta Kanal D a postat pe Instagram o imagine cu ea, alături de un mesaj prin care le mulțumește tuturor pentru mesajele transmise de ziua ei. Ea i-a mărturisit că i-au dat lacrimile de bucurie.

Într-un interviu pentru Redacția.ro, Andreea Mantea a dezvăluit că va avea o emisiune nouă la postul de televiziune patronat de turci, însă  nu a făcut mai multe dezvăluri.

Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste alături de un producător al televiziunii Kanal D. Ea este mămica unui băiețel în vârstă de 5 ani care s-a născut în urma relației ei cu Cristi Mitrea.

Ea a ales să revină din Turcia, unde era la cârma emisiunii Puterea Dragostei, pentru că dorul de acasă și faptul că petrecea tot mai puțin timp alături de cei dragi.

„Sunt om căruia îi place să trăiască foarte mult şi intens. Veneam după o zi cruntă și mă uitam la un coș de gunoi roz lângă un copac. Mă gândeam că eu am de trăit și de făcut lucruri pe care nu puteam să le fac acolo, din cauza acestui virus. Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebări ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, fără bunici? Tu nu aveai bunici?” O dată, de două ori, de trei ori…, a declarat Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: