Redactia.ro
Home » Știri » Fostă vedetă de la Pro TV dansează acum goală prin cluburi în Italia

Fostă vedetă de la Pro TV dansează acum goală prin cluburi în Italia

Romanii au Talent

A făcut furori pe scena de la Românii au Talent, în sezonul 5, iar acum dansează goală prin cluburile din Italia.

Daniela Dumitru este dansatoare la bară de peste 11 ani și a încins scena de la Românii au Talent. Acum, femeia își câștigă existența din dansuri la bară prin cluburile din Italia.

 

Un show de zile mari pe scena de la Pro TV

Tânăra s-a gândit să facă ceva mai deosebit în show-urile ei şi a ales focul, ca să-i înfierbânte şi mai tare pe spectatori.  Îi iese de minune, căci publicul stă şi cu sufletul la gură de emoţii, dar şi cu ochii pe trupul ei dezgolit.

„M-am inspirat din nişte spectacole din străinătate. Fac asta doar de un an şi mă mândresc că sunt singura din ţară care a îmbinat stripteasul cu focul. Mă ard peste tot, pe limbă, pe sâni, doar în zona intimă n-am îndrăznit să încerc”, povestea ea.

Cum reușește să țină focul?

„Mă dau cu cremă de gălbenele sau cu creme foarte hidratante şi trece. Am învăţat să suport, sunt puternică şi rezist. Pun focul şi pe limbă, în gură, iar o zi întreagă după aceea nu mai simt gustul mâncării”, povesteşte Daniela. Un astfel de spectacol, combinat cu dansul, durează 6-7 minute, iar ea ajunge să se ardă de câteva ori pe săptămână, chiar şi zilnic. De când şi-a „înflăcărat” show-urile, remuneraţia a crescut simţitor.

Daniela Dumitru este dansatoare de striptease și animatoare în cluburi, numerele cu focul avand mare succes în rândul fanilor ei. Blondina a participat la numeroase sedinte foto foarte îndrăznețe și pare a fi o femeie lipsită de inhibiții care stie cu adevarat ce vrea de la cariera ei.

Daniela Dumitru este una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice din showbiz-ul dâmboviţean. În afară de asta, blonda cunoscută și drept „Sexy Fachira” s-a mai remarcat şi datorită pictorialelor fierbinţi pe care le-a realizat pentru anumite publicaţii dedicate adulţilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: