Redactia.ro
Home » TV » Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Dansez pentru tine” a ajuns de nerecunoscut! Mama sa o reneagă: „Este o bețivă satanistă”

Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Dansez pentru tine” a ajuns de nerecunoscut! Mama sa o reneagă: „Este o bețivă satanistă”

GALERIE FOTO (5) Ella Dumitru si Octavian Strunila

Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Dansez pentru tine, Ella Dumitru era cândva o tânără apreciată de întreg publicul după ce s-a luptat pentru a le oferi celor dragi condiții mai bune.

Ei bine, situația s-a schimbat după ce Ella a părăsit România și a ajuns în Anglia unde a fost nevoită să facă unele lucruri de care probabil nu a fost mândră. Ce face acum și cu ce se ocupă Ella Dumitru?

Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Dansez pentru tine” a ajuns de nerecunoscut! Mama sa o reneagă: „Este o bețivă satanistă”

Ella Dumitru, câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Dansez pentru tine”, prezentată de Ștefan Bănică Jr. și Iulia Vântur, s-a luptat pentru a pleca acasă cu cel mai mare premiu, și a reușit.

După ce a câștigat premiul cel mare, Ella i-a ajutat pe părinții săi să-și plătească toate datoriile pe care le strânsese de-a lungul timpului. Încet, încet banii s-au terminat, iar aceasta a fost nevoită să plece în Anglia. Aici Ella a făcut videochat și a fost nevoită să spele toalete pentru a câștiga bani.

Cu timpul și-a dat seama că își dorește o altă viață, și a reușit să-și construiască o altă viață. În anul 2015, Ella a cunoscut un tânăr cu care a început o relație frumoasă în Anglia, iar pe parcurs și-a găsit și un loc de muncă onest. În prezent lucrează ca îngrijitor, fiind plătită cu 7.50 de lire pe oră și a învățat să facă și bijuterii.

Ella, criticată de propria mamă

În urmă cu ceva timp, mama Ellei o denigra pe fiica ei, după ce aceasta a luat decizia de a se muta în Anglia.„Ella este o bețivă satanistă! Și-a găsit prieteni nepotriviți, care practicau satanismul, s-a automutilat, crestându-și încheieturile mâinilor. Și-a inscripționat steaua satanistă pe încheieturile mâinilor. Am încercat să discutăm cu ea, dar refuză orice comunicare„ a spus mama Ellei Dumitrescu.

Ella Dumitrescu a dansat în cadrul emisiunii alături de Octavian Strunilă. Aceasta a fost cea mai tânără concurentă din competiție, fiind votată de public, aceasta a câștigat marele premiu de 60.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini