Redactia.ro
Home » Monden » Foste soții ale lui Mihai Constantinescu au pus capăt prieteniei? Totul s-a întâmplat chiar înaintea parastasului pentru artist

Foste soții ale lui Mihai Constantinescu au pus capăt prieteniei? Totul s-a întâmplat chiar înaintea parastasului pentru artist

Altădată prietene, acum au ajuns să se evite mai rău ca două străine, chiar și la mormântul bărbatul pe care l-au avut amândouă în suflet. Este vorba de cele două femei pe care Mihai Constantinescu le-a iubit cel mai mult. Fostele soții artistului, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, au ajuns să nu-și mai vorbească, la doi ani de când regretatul cântăreț a părăsit această lume.

Mihai Constantinescu a murit în octombrie 2019, la doar 73 de ani. Însă după moartea cântărețului, cele două foste soții au suferit enorm și mărturiseau că au o relație apropiată. Între timp, pare că lucrurile s-au schimbat la 360 de grade. Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au ajuns să se evite chiar și la mormântul artistului.

Foste soții ale lui Mihai Constantinescu au pus capăt prieteniei?

Apropiații celor două foste soții ale lui Mihai Constantinescu au mărturisit că acestea au avut unele neînțelegeri și nu au reușit să se pună de acord asupra desfășurării parastasului de doi ani al îndrăgitului artist.

Însă de ce au ajuns să se evite fostele soții ale lui Mihai Constantinescu?

Din ultimele informații, se pare că în urmă cu un an, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au organizat parastasul tot separat, deși era bine știut că sunt prietene. Se pare că Mihaela a decis să meargă târziu la mormânt, tocmai pentru a nu se întâlni cu Simona Secrier.

Mihaela a oferit primele declarații despre parastasul de doi ani în memoria lui Mihai Constantinescu.

“Eu merg foarte des la cimitir, îi pun coroane din flori din mătase, iar la fiecare șase luni împart pachete cu mâncare și cu haine. Luna viitoare, la parastasul de doi ani, voi merge și cu un preot, la mormântul lui, ca să îi facem slujbă, așa cum este tradiția. Eu nu împart pachetele la cimitir, le duc la un cămin de bătrâni, acolo merg mereu să ajut.”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru Impact.ro.

Simona Secrier, schmbări radicale în viața văduvei

Cât despre Simona Secrier, viața văduvei lui Mihai Constantinescu s-a schimbat radical de când regretatul artist a trecut în lumea celor adormiți.

Din cauza restricțiilor pandemiei care a venit cu restricții care le-a afectat viața artiștilor, Simona a fost nevoită să se reorienteze profesional.

“Trăiesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu.”, a declarat ea, pentru Antena Stars.

Ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu

Mihaela, fosta soție a lui Mihai Constantinescu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre ultimele cuvinte rostite de artist, cei doi vorbind la telefon aproape de momentul în care artistul s-a sfârșit.

„Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca.

Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol”, a povestit Mihaela Constantinescu, pentru Impact.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: