Redactia.ro
Home » Știri » Fostul edil al Sectorului 5, mesaj lacrimogen pentru locuitorii Sectorului 5! Ce a transmis Popescu-Piedone

Fostul edil al Sectorului 5, mesaj lacrimogen pentru locuitorii Sectorului 5! Ce a transmis Popescu-Piedone

Cristian Popescu-Piedone a făcut un obicei în a posta, din închisoare, mesaje pe pagina sa de socializare. De data aceasta, postarea sa a fost una lacrimogenă. Fostul edil al Sectorului 5 este plasat în carantină la Penitenciarul Rahova, timp de 21 de zile, alături de ceilalți inculpați din dosarul Colectiv.

Pe lângă vizitele primite, Piedone, se pare, că are acces și la pagina sa de facebook, unde mai postează, din când în când, câte un mesaj. Iată mesajul scris de Cristian Popescu-Piedone!

Fostul edil al Sectorului 5, mesaj lacrimogen pe Facebook! Ce vrea să transmită Popescu-Piedone

Fostul primar al Sectorului 5 le-a mulțumit celor prezenți în fața Penitenciarului Rahova, pentru că au reușit să-i aducă un zâmbet pe față, simțindu-le dragostea și bunătatea. Piedone a precizat că îi este dor să pășească prin Sector, să meargă prin cartiere și să vorbească cu locuitorii despre problemele cu care se confruntă, a scris fostul edil pe pagina sa de Facebook.

„Oameni buni, ma răsfățați cu dragoste și cu bunătate. Sunt zece zile de când n-am mai pășit prin Sector… Mi-e dor… Mi-e dor sa merg la pas prin cartiere… Mi-e dor sa urc de nebun pe schelele blocurilor și sa vorbesc cu oamenii care ies la ferestre. Mi-e dor sa văd bunici multumiți și copii fericiti, la joaca in părculețe… Au fost doi ani minunați împreuna și m-am atasat de comunitate…

Dar, așa a fost sa fie… Mi-e însă dor de VOI, oameni dragi. Foarte dor… (Dacă aveți timp, sa-mi scrieți și sa-mi spuneti ce mai faceți și cum mai este prin sector). Astăzi mi-ați adus flori, dragoste, putere și speranță la poarta închisorii. Vă mulțumesc că nu m-ați uitat! Și vă îmbrățișez cu drag! Am înțeles că și buna mama Maria, pe care am cunoscut-o lângă o sacoșă cu verdeață, mi-a lăsat gândurile sale bune la poarta închisorii…

Fostul edil al Sectorului 5, mesaj lacrimogen pe Facebook! Ce vrea să transmită Popescu-Piedone

Îti multumesc, mama Maria! Să nu mai plângi, te rog! Echipa Piedone va avea grijă să ai taraba matale în continuare! Dumnezeu să te aibă în pază și să-ți mângâie viața grea! Îi multumesc și lui Cosmin, tânărul nevăzător.
Cosmin, sper că ești bine acolo în locuința pe care am putut să ți-o oferim împreună cu prietenii de la Nordis Group. Dumnezeu să te aibă în paza sa! Să fii sănătos, că meriți o viață liniștită!

Vă mulțumesc, oameni buni, că astăzi, în sfânta Duminică, ați avut timp pentru mine în gândurile voastre! VOI ÎMI DAȚI PUTERE SĂ SPER. Vă mulțumesc pentru flori! Vă port în suflet și vă mulțumesc că existați în viața mea! Aștept cu nerăbdare să primesc florile voastre! Sincer, mereu mi-a plăcut să grădinăresc.

Am grădinărit acasă, am grădinărit în Sectorul 4, am grădinărit la noi în 5. Așa ca mi-ar plăcea să le sădesc, să fac un colț de rai și aici în curtea închisorii. Dumnezeu să vă umple casele cu fericire! Cu dragoste și cu respect, Piedone NEVINOVAT”, a scris fostul edil pe pagina sa de socializare.

În foarte scurt timp, postarea sa a strâns 30 de mii de aprecieri, 2.700 de comentarii și peste 2000 de distribuiri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: