Redactia.ro
Home » Monden » Fostul iubit al Vicăi Blochina a fost arestat. Cum s-a ajuns în această situație

Fostul iubit al Vicăi Blochina a fost arestat. Cum s-a ajuns în această situație

Vica Blochina se declara o femeie fericită în urmă cu un an, atunci când și-a găsit fericirea în brațele lui Stila Sarahu. Cei doi s-au separat între timp, iar bărbatul a ajuns să fie arestat.

 

Stila Sarahu a fost arestat

 

Stila Sarahu, fostul iubit al Vicăi Blochina, a fost arestat de polițiști. Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, după ce a fost ținta unui scandal de proporții, scrie Spynews.ro

ostul iubit al Vicăi Blochina a aruncat, în urmă cu câteva zile, cu ouă în mașina unei brunete în timp ce circula prin Constanța. Feemeia a anunțat de urgență poliția prin care a declarat că este urmărită de bărbat și că nu mai poate scăpa de el.

Scandalul ar fi pornit după ce Stila s-a arătat extrem de nervos după ce una dintre femeile pe care acesta le cunoștea a spus despre acesta că ar avea o relație cu o persoană căsătorită.

Bruneta se afla mai tot timpul în compania prietenei sale, cea care conducea și mașina, iar Stila a urmărit-o în trafic și a aruncat cu ouă în bolidul de lux.

Stila Sarahu a fost arestat de polițiști pentru 24 de ore pentru acest incident care s-a petrecut în trafic în luna octombrie. Bărbatul a fost arestat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fostul iubit al Vicăi Blochina se află acum în control judiciar. Femeia care se afla la volanul bolidului de lux îi cere prejudicii de 500.000 de lei.

În tot scandalul este implicată și cumnata lui Brigitte Pastramă, Simona. Stila ar fi avut o relație extraconjugală cu Simona, femeia fiind căsătorită la acea vreme cu fratele lui Florin Pastramă.

Simona îi cere lui Stila daune de mii de euro în acest moment. Fostul iubit al Vicăi Blochina este încolțit de cele două femei, care vor să îl vadă și amendat și la închisoare.

Stila Saharu se declară, însă, nevinovat.

 

Vica Blochina are probleme cu legea

 

Vica Blochina  ajuns în fața judecătorilor din cauza judecătorilor. Blondina s-a certat cu administratorul blocului în care locuiește din cauza datoriilor imense pe care le are la întreținere.

Blondina a fost somată în repetate rânduri să își plătească datoriilepe care le are la întreținere, însă s-a făcut că a uitat de acest aspect. Mai mult, vedeta s-a arătat indignată de faptul că i s-a cerut să achite și partea sa pentru reparațiile făcute în bloc. Vica Blochina s-a trezit în plin proces. Procesul a fost decshid e judecătorul care i-a cerut ani la rând blondinei să plătească întreținerea.

„Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2666,97 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente perioadei august 2019-februarie 2020, suma de 609,15 lei cu titlul de fond de reparaţii curente, pentru aceeaşi perioadă, suma de 300 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent perioadei octombrie 2019-decembrie 2019, suma de 296,71 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior pentru perioada august 2019-noiembrie 2019, suma de 1139,33 lei, penalităţi de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, penalități calculate pentru perioada 27.09.2019-26.03.2020”, au dispus judecătorii în acest caz.

Vica Blochina mai are de achitat și 555 de lei, penalități pentru neplata întreținerii în perioada noiembrie 2017-decembrie 2018. Blondina mai are de dat și 1.000 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: