Redactia.ro
Home » Sport » Fostul luptător, Claudiu Pătrașcu, răpus de COVID-19. „E groaznic”

Fostul luptător, Claudiu Pătrașcu, răpus de COVID-19. „E groaznic”

Fostul luptător, Claudiu Pătrașcu, s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani, în urma infecției cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Lupte.

 

Claudiu Pătrașcu, răpus de COVID-19

Claudiu Pătrașcu contractase COVID-19 în urmă cu mai multe săptămâni. Fostul luptător era internat de 18 zile la secția ATI a spitalului de boli infecțioase din Constanța. Starea fostului luptător din lotul național s-a agravat treptat, iar noaptea trecută a decedat în urma infecției.

Anunțul decesului a fost făcut de Federația Română de Lupte, condusă de Răzvan Pîrcălabu.

„FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook de oficialii forului de profil.

Fostul sportiv, Claudiu Pătrașcu, a devenit polițist în orașul de pe litoral după retragerea din activitate. În urmă cu o săptămână, fostul luptător își împărtășea suferința de pe patul din spital. „A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugați-vă pentru viața mea!”, a scris fostul sportiv pe pagina personală de Facebook, în urmă cu șapte zile.

Claudiu Pătrașcu a transmis un mesaj înfiorător, în urmă cu 4 zile, în cadrul conversației cu Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte din Constanța.

Sper să mă revanșez dacă nu mor. La mine e nasoală treaba, am o formă gravă de COVID nou, nu răspunde la nimic virusul deocamdată. Mi-a afectat în totalitate ambii plămâni”, a transmis Claudiu Pătrașcu.

Claudiu Pătrașcu a fost luptător și polițist la Transporturi în Constanța. Fostul luptător s-a infectat cu noul coronavirus, în urmă cu câteva săptămâni, iar din acel moment a dus o luptă continuă cu viața.

Claudiu Pătrașcu a lăsat în urma lui o soție sfâșiată de durere și două fetițe, după cum au spus prietenii apropiați ai lui Claudiu.

În urma lui a rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetițe, colegi și prieteni înmărmuriți de această veste. Este dovada clară că poliţiştii, prin natura misiunilor pe care le desfăşoară, sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu SARS COV2”, au spus sursele citate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: