Redactia.ro
Home » Știri » Fostul preot Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit interpretul de muzică populară

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit interpretul de muzică populară

Interpretul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv. Fostul preot este aczuat de evaziune fiscală, după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite. Pomohaci a prejudiciat statul cu 150 de mii de euro. 

 

Ce pedeapsă a primit fostul preot

 

Fostul preot a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Judecătorii au păstrat sentința din prima instanță, însă au adăugat o mică precizare. Aceasta constă în înlăturarea obligației inculpatului de a nu păstra teritoriul României, deși Pomohaci nua  ținut cont de decizie până la acel moment și a plecat în America.

Averea fostului preot depășește 1,75 milioane de euro, fiind lăsată intactă, nefiindu-i confiscată de stat. Judecătorii au fost indulgenți cu Pomohaci, interpretul recunoscându-și  inițial fapta. Fostul preot s-a răzgândit însă după condamnarea inițială.

 

Cristian Pomohaci va face muncă în folosul comunității. Așa cum prevede legea, fostul preot a fost obligat să facă muncă în folosul comunității. Mai mult, acesta este obligat să urmeze programe de reintegrare socială.

„Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte doar următoarea obligaţie: – să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate cu instituţiile din comunitate. În baza art. 93 alin. 3 Cod penal pe durata termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate”, conform judec[torilor.

Fostul preot are o avere de 1,75 milioane de euro, 40 de imobile, dintre care 25 sunt apartamente, iar 9 sunt terenuri și construcții.

Pomohaci a fost respins și de avocați. Pomohaci a invocat motive medicale la fiecare termen al proceselor, motiv pentru care judecătorii au decis să se facă o anchetă în spitalul în care Pomohaci susține că a fost internat.

Cristian Pomohaci a fost implicat într-un alt scandal. Fostul preot a fost acuzat în repetate rânduri de favoruri sexuale pe care le cerea minorilor, în cele din urmă, fiind caterisit. Fostul preo a rămas, în cele din urmă, fără parohie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: