Redactia.ro
Home » Știri » Fostul președinte Traian Băsescu cere legalizarea prostituției

Fostul președinte Traian Băsescu cere legalizarea prostituției

GALERIE FOTO (2) Fostul președinte Traian Băsescu cere legalizarea prostituției

Fostul președinte Traian Băsescu cere legalizarea prostituției. Traian Băsescu susține legalizarea prostituției, pentru că o măsură de genul ar duce la diminuarea fenomenului.

Fostul președinte Traian Băsescu cere legalizarea prostituției

Traian Băsescu susține legalizarea prostituției. Fostul președinte acuză lașitatea unor politicieni care nu au vrut să treacă peste niște supărări ale Bisericii Ortodoxa Romana.

Dimensiunea traficării tinerelor, fie că-s tinere din liceu, fie că-s tinere care nu sunt la liceu, în mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizată aproape în mediul rural şi trebuie acţionat în modificarea politicii penale faţă de astfel de acţiuni. Sunt mulţi nefericiţi bărbaţi care nu-şi găsesc o parteneră şi recurg laastfel de gesturi, cred că a venit timpul să repunem în discuţie legalizarea prostituţiei ca soluţie de diminuare a traficului ilegal de carne vie”, a spus Traian Băsescu.  Băsescu a dat exemplul Olandei, Germaniei și Belgiei unde prostituția este legalizată iar femeile sunt protejate.

Băsescu i-a atacat pe unii politicieni

Fostul lider a acuza lașitatea unor politicieni care nu au trecut peste supărările BOR.

.„Din laşitate, sacrificăm mii de tinere pe care le împingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociţi care le lasă fără bani, fără viitor şi uneori le lasă şi fără viaţă”.

Potrivit fostului președinte, România este unul dintre marii furnizori de carne vie din Europa, motiv pentru care este nevoie de o soluție pentru a schimba acest lucru.

Acesta susține că legislația în probleme de răpiri, viol sau eliberare condiționată trebuei schimbată. Referindu-se la proiectul de OUG privind modificarea legislației penale, că intrarea în domiciliul unei persoane este riscantă. Fostul președinte este sigur de faptul că prevederea conform căreia se poate intra îndată în domiciliu nu va fi validată de Curtea Constituțională.

Citeste si:Fiica lui Gheorghe Dincă, acuzată de un om de afaceri că s-a autopropus să facă rost de fete pentru nişte italieni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: