Redactia.ro
Home » TV » Fostul șef al vânzărilor de la Pro TV, Zoe Vasilescu, s-a mutat la Antena 1

Fostul șef al vânzărilor de la Pro TV, Zoe Vasilescu, s-a mutat la Antena 1

Fostul șef al vânzărilor de la Pro TV, Zoe Vasilescu, s-a mutat la Antena 1

Zoe Vasilescu, s-a mutat la Antena 1. Zoe Vasilescu, șefa vânzărilor de la Pro TV, a plecat la Antena 1. Zoe era unul dintre cei mai vechi angajați de la PRO. Din luna octombrie, aceasta își va începe activitatea la Antena 1.

Fostul șef al vânzărilor de la Pro TV, Zoe Vasilescu, s-a mutat la Antena 1

Zoe Vasilescu, fostul șef al vânzărilor de la Pro, i-a luat locul Claudiei Ion, cea care se ocupa de departamentul de vânzări de la Antena 1. Claudia Ion și-a dat demisia de la trustul media pe 20 septembrie 2019, iar de la 1 octombrie, aceasta va fi înlocuită de Zoe Vasilescu.

Înainte de a ajunde la Pro, Zoe a lucrat înainte la compania Ogilvy, în departamentul media Mindshare. Și-a început cariera în vânzări la psotul condus de Adrian Sârbu.

PRO TV are pierderi financiare în primele trei luni ale anului

Deși a fost contactată, Zoe a preferat să nu răspundă la telefon. Această schimbare este una importantă pentru PRO, deoarece anul acesta trustul nu a început tocmai bine. Postul a înregistrat mai multe pierderi în primele trei luni ale anului.

Deși trustul media Pro Tv a înregistrat anumite pierderi, Zoe este recunoscută ca fiind fabrica de bani, pentru că de-a lungul colaborării sale cu postul de televiziune a avut câștiguri impresionante, motiv pentru care postul a fost plasat pe primul loc în topul televiziunilor generaliste. În 2018, aceasta a obținut 150 de milioane de euro din publicitate, dintr-un total de 200 de milioane.

Potrivit unui surse, se pare că Zoe Vasilescu a demisionat, de la începutul anului, din funcția de manager al departamentului de vânzări din Pro Tv.

Citeste si:Leo Messi a câștigat premiul FIFA The Best! Jurgen Klopp, cel mai bun antrenor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: