Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Ce au găsit autoritățile în apartamentul închiriat de suspectul olandez

Incredibil! Ce au găsit autoritățile în apartamentul închiriat de suspectul olandez

Incredibil! Ce au găsit autoritățile în apartamentul închiriat de suspectul olandez

Autoritățile au cercetat apartamentul închiriat de olandezul suspectat că ar fi omorât-o pe fetița de 11 ani din județul Dâmbovița.

Incredibil! Ce au găsit autoritățile în apartamentul închiriat de suspectul olandez

Bărbatul de origine olandeză a ajuns în. România miercuri și a părăsit țara, sâmbătă. Acesta și-a închiriat un apartament în sectorul 2 din. București. Potrivit anchetatorilor, în apartament s-au găsit probe potrivit cărora bărbatul a întreținut relații sexuale cu o altă persoană decât fetița de 11 ani.

Poliția a refăcut traseul parcurs de bărbatul de 46 de ani. Se pare că olandezul a aterizat miercuri, 18 septembrie pe. Aeroportul. Henri.Coandă, iar de aici a mers în Capitală, în sectorul 2 unde și-a închiriat un apartament în regil hotelier, unde stat doar o zi. Vineri, acesta a închiriat o mașină. Volkswagen. Tiguan, și a plecat spre. Gura Șuții, unde a fost zărit de camerele de supraveghere în jurul orei 17.16. O altă camere de supraveghere îl arată pe bărbatul olandez la ora 18.00, tot în Gura Șuții, moment în care acesta a părăsit localitatea.

Olandezul a fost filmat duminică îmbarcându-se în cursa București-Amsterdam.

Suspectul olandez s-a sinucis

Polițiștii l-au bănuit pe olandez de uciderea Adrianei, care între timp acesta părăsise teritoriul României. Însă, autoritățile l-au contactat și au stat de vorbă, dar, la momentul respectiv, nu existau suficiente date pentru a fi arestat.

Luni, olandezul suspectat că ar fi ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis. Se pare că acesta a intrat intenționat cu mașina într-un camion, care s-a răstunat în urma impactului puternic. Ambasada Olandei la Bucureşti a transmis, luni, pe Facebook, că autorităţile olandeze sunt pregătite să le ajute pe cele din România, cu privire la cazul uciderii fetei din Dâmboviţa, caz în care principalul suspect este un cetăţean olandez.

Adriana Mihaela Fieraru, în vârstă de 11 ani, a dispărut vineri, după ce a scăpat de la școală. Părinții au anunțat imediat poliția, iar după două zile de căutări, trupul neinsuflețit al fetiței a fost găsit pe un câmp, înfășurat într-un sac de plastic. Autoritățile l-au suspectat pe bărbatul olandez de 46 de ani, de răpire, viol și crimă.

Etichete: