Redactia.ro
Home » Sport » Fostul selecționer al Franței agresat în metrou!

Fostul selecționer al Franței agresat în metrou!

Raymond Domenech, Franța, jigniri

Raymond Domenech, antrenorul care a dus Franța în finala Campionatul Mondial din 2006 a fost agresat verbal în metrou.

Pe rețelele de socializare circulă un filmuleț filmat în metroul. Protagoniștii, fostul selecționer al Franței, Raymond Domenech și niște fani probabil…înfocați care au uitat de cei 7 ani de acasă. Scena s-a petrecut în metroul parizian. Pe filmare se aude cum persoanele îl fac rasist și îl insultă, dar pronunță și numele lui Nicolas Anelka, jucător care a fost exclus din naționala Franței de Domenech. Antrenorul a încercat să raspundă, dar dacă a văzut că nu are cui s-a întors cu spatele și i-a ignorat pe scandalagii. După incident un număr mare de fani i-au scris în semn de susținere antrenorului. Acesta nu a postat încă niciun comentariu.

Domenech a dus Franța în finala CM din 2006

Raymond Domenech în vârstă de 68 de ani a stat pe banca naționalei Franței între anii 2004-2010. În mandatul său francezii au ajuns în finala Campionatului Mondial din 2006, pierdută în fața Italiei. Patru ani mai târziu, în jurul echipei a fost un scandal monstru. La campionatul mondial din Africa de Sud, Franța a terminat ultima în grupă, iar selecționerul a fost dat afară. În timpul turneului final a fost și un scandal uriaș din cauza lui Nicolas Anelka, pe care Domenech l-a exclus din lot, la pauza meciului cu Mexic. Conflictul dintre cei doi a apărut după ce antrenorul i-a reproșat ceva jucătorului în timpul meciului, dar acesta l-a înjurat.

„Nu am resentimente și știu că înainte de Africa de Sud am avut o relație foarte buna cu el. Dacă însă șansa ar face ca noi doi să ne întâlnim, cred că aș putea discuta cu Raymond”, a declarat fotbalistul în urmă cu ceva vreme, pentru Le Parisien.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: