Redactia.ro
Home » Sport » Benzema vrea să joace pentru Algeria! Scandal uriaş în Franţa!

Benzema vrea să joace pentru Algeria! Scandal uriaş în Franţa!

Benzema vrea să joace pentru Algeria

Benzema vrea să joace pentru Algeria. După ce a fost anunţat că nu va mai fi convocat niciodată la naţionala Franței, Karim Benzema cere să fie lăsat să evolueze în altă parte.

Preşedintele federaţiei, Noel Le Graet a anunţat în urmă cu câteva zile că jucătorul lui Real Madrid nu mai are loc la naţionala Franţei. Revenirea lui Benzema s-a pus în discuţie după ce fotbalistul bate record după record la echipa de club. Benzema nu a mai fost convocat din 2015 la prima reprezentativă în urma scandalului de şantaj în care a fost implicat. După ce preşedintele federaţiei franceze a făcut anunţul, Benzema a luat foc. A postat un mesaj pe contul său de socializare în care cere să fie lăsat să joace în altă parte.

„Noiel, am crezut că nu te implicii în deciziile antrenorului echipei naționale. Sa știi ca voi fi doar eu cel care decide când mi se încheie cariera internaționala. Dacă tu crezi că sunt terminat, lasă-mă să joc pentru alta țară pentru care pot să o fac. Vom vedea atunci dacă sunt terminat sau nu”, a scris Benzema pe Twitter.

Jucătorul de origini algeriene vrea să evolueze pentru naționala africană. Potrivit regulamentului FIFA, un fotbalist nu poate juca pentru două naționale. Naționala se poate schimba doar dacă jucatorul vizat nu a intrat într-un meci oficial pentru prima echipă al cărei tricou l-a îmbrăcat.
Benzema are 81 de meciuri jucate pentru Franța și a înscris 27 de goluri.

De unde a pornit scadalul

În 2015, atacantul a fost implicat într-un scandal uriaș. Atunci a fost reținut fiind acuzat de complicitate la șantaj în cazul Mathieu Valbuena. S-a spus că Benzema, Djibril Cisse și alți fotbaliști l-ar fi șantajat pe Valbuena că vor face publice imagini intime ale acestuia cu prietena sa furate din telefon, dacă nu primesc o sumă de bani. Pe 11 iulie 2017, Curtea de Casație de la Paris i-a dat câștig de cauză lui Benzema. Chiar dacă a fost găsit nevinovat, de atunci nu a mai fost convocat la națională.

Citește și: Căpitanul Algeriei a fugit din cantonament! L-a înşelat soţia!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini